Admitere liceu 2016, prima etapa

Admitere liceu 2016, prima etapa

Alexandra Negrea

Scoala
Tipografie

Elevii care au sustinut examenul de eveluare nationala pot completa fisele de opţiuni pentru participarea la prima etapă la repartizarea computerizata în clasa a IX-a. La nivelul judetului sunt disponibile 2.632 de locuri la învăţământul liceal cu frecvenţă zi.

In aceasta perioada, absolventii de gimnaziu care au sustinut evaluarea nationala pot completa fisele pentru a participa la prima etapa a repartizarii computerizate in clasa a IX-a. Acest lucru se realizeaza la unitatea de invatamant absolvita in prezenta profesorilor diriginti si a parintilor. La nivelul judetului nostru sunt disponibile 2.632 de locuri la invatamantul liceal cu frecventa zi.    
Conform calendarului, repartizarea computerizata, care se face in functie de optiuni, in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere, va avea loc pe 19 iulie.
Candidaţii care nu participa la aceasta etapa, sau care nu completeza un numar suficient de optiuni, mai au o sansa sa fie repartizati in clasa a IX-a, pe locurile ramase libere, in a doua etapa a repartizarii computerizate, care se va desfasura in data de 28 iulie. Pentru a doua etapa, fisele de optiuni se completeaza in perioada 20 – 25 iulie.