De astazi au inceput probele scrise ale examenului de bacalaureat

Bac

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prima proba scrisa a examenului de bacalaureat, sesiunea august septembrie, a avut loc astazi. Elevii au sustinut azi examen la Limba si litearatura romana.

La nivelul judetului Teleorman, la sesiune august – septembrie a examenului de bacalaureat s-au inscris un numar de 1.475 de candidati. Probele scrise ale sesiunii de toamna au inceput astazi, cu Limba şi literatura română. In ziua de 26 august are loc Proba obligatorie a profilului, iar in data de 28 august, Proba la alegere a profilului şi specializării. Aceste probe se sustin de catre elevi in 5 centre. In municipiul Alexandria sunt doua centre, unul la Colegiul National A.D.Ghica, unde sustin si elevii Liceului Pedagogic Mircea Scarlat, ai Liceului A.I.Cuza, si cei din Liceele Olteni, Piatra si Zimnicea, iar un altul la Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu, unde sunt arondati elevii liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria, cei ai Liceului Teoretic C-tin Noica si cei de la Liceul Tehnologic Draganesti-Vlasca. Un alt centru se afla la Liceul Tehnologic Virgil Madgearu din Rosiorii de Vede unde sustin probele scrise toti elevii din liceele rosiorene, acelasi lucru fiind si la Liceul Teoretic Marin Preda din Turnu Magurele, unde sustin toti elevii din oras. Cel de-a cincilea centru se afla la Liceul Teoretic Videle, unde sustin probele scrise si elevii de la Liceul Tehnologic Andrei Saguna Botoroaga.
In ziua de 31 august va avea loc afişarea rezultatelor, până la ora 12:00 şi depunerea contestaţiilor, in intervalul orar 12:00 – 16:00. In perioada 1-2 septembrie va avea loc Rezolvarea contestaţiilor, iar in ziua de 3 septembrie se va face afişarea rezultatelor finale.  

Meteo

Predominant innorat

1°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 99%

Vant: 17.70 km/h

  • 12 Decembrie 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 13 Decembrie 2018

    Predominant insorit 2°C -2°C