Ferma Grupului Scolar Agricol a fost reabilitata

Ferma

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lucrarile de reabilitare ale fermei Liceului Tehnologic Nicolae Balcescu din Alexandria, au luat sfarsit.

Astazi, a avut loc o prezentare a noilor constructii, dar si a echipamentelor aflate in moemntul de fata in dotarea unitatii.
Ferma Liceului Tehnologic Nicolae Balcescu din Alexandria a intrat in anul 2012 intr-un proces de reabilitare si contructie. Dupa 4 ani de zile, lucrarile au luat sfarsit, iar astazi muncipalitatea alexandreana alaturi de conducerea unitatii de invatamant, au facut o prezentare a ceea ce s-a facut in incinta fermei.
Potrivit muncipalitatii alexandrene, ferma liceului Agricol, este singura baza didactica din tara ce este realizata la standarde europene. Valoarea totala a investitie ajunge la suma de 110 miliarde lei vechi, o parte fiind din fonduri europene. De aceasta baza nu vor beneficia doar elevii unitatii de invatamant, ci si cei de la Universitatea Valahia.
Elevii si studentii ce vor face practica in ferma, vor benefcia de 6 Sali de clasa si diferite ateliere ce au fost dotate corespunzator.
De noile dotari sunt multumiti si cei 830 de elevi ce sunt inscrisi la Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu.
In momentul de fata obiectivul este receptionat de catre primarie, iar la prima sedinta de consiliul local acesta va fi predat unitatii de invatamant.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 20.92 km/h

  • 04 Ianuarie 2019

    Predominant innorat 1°C -3°C

  • 05 Ianuarie 2019

    Insorit 0°C -5°C