Program educational pentru elevii de clasa a IV-a

Muzeu Rosiori

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Muzeul de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede invita elevii sa participe  la prima ora de istorie. Programul educational initiat de muzeul rosiorean este dedicate elevilor de clasa a IV-a si se deruleaza pana la sfarsitul lunii septembrie.

Odata cu inceperea noului an scolar, la Rosiorii de Vede a debutat si programul educational ”Prima mea ora de istorie“ la Muzeul de istorie Petre Voivozeau. Programul este dedicat elevilor de clasa a IV-a si se desfasoara in perioada 15- 30 septembrie, timp in care copiii vor putea vizita expozitiile permanente ale muzeului si vor primi informatii care sa-i ajute sa inteleaga mai bine istoria locala.

Muzeul de istorie din Rosiorii de Vede deruleaza in mod constant activitati si programe educationale menite sa-i atraga pe copii sa viziteze expozitiile muzeului si sa afle cat mai multe despre ceea ce inseamna evolutia in timp si spatiu a acestor locuri. Muzeul municipal de istorie cuprinde istoria unei asezari de peste 600 de ani reflectata in numeroase materiale descoperite in aceasta zona.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 38.62 km/h

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C

  • 16 Decembrie 2018

    Ploi usoare 9°C 3°C