Scoala Mihai Eminescu a castigat Trofeul Scoala Zero Waste

Scoala Zero Waste

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Scoala Mihai Eminescu din Rosiorii de Vede este castigatoarea Trofeului Scoala Zero Waste oferit in cadrul Concursului National de Educatie Ecologica, Editia 2015 la care au participat 117 scoli din toata tara.

Organizatorii concursului, Eco Stuff Romania si-au trimis, astazi, reprezentantii la Rosiorii de Vede pentru a le inmana trofeul si premiile castigatorilor editiei din acest an. Dupa sase saptamani de activitate sustinuta in cadrul Concursului National de Educatie Ecologica Scoala Zero Waste, elevii Scolii Mihai Eminescu au trait din plin bucuria succesului la festivitatea de premiere ce a avut loc in curtea scolii pe care ei au amenajat-o in timpul concursului. Reprezentantii Eco Stuff Romania, organizator al concursului au inmanat trofeul Scoala Zero Waste si premiile oferite pentru primul loc din competitie, o tabla interactiva cu care va fi dotat noul cabinet de limbi moderne al scolii si o tableta pentru profesorul coordonator. In clasamentul primilor trei cei mai harnici elevi inscrisi in concurs s-a aflat si un elev al Scolii Mihai Eminescu, Teodor Costachescu, de la clasa pregatitoare care a colectat o cantitate impresionanta de maculatura, 2316 kg.

In cadrul concursului au fost derulate mai multe activitati de educatie ecologica, de creativitate si colectare selectiva a deseurilor care le-au adus in final recunoastere nationala si o rasplata pe masura care sa-i motiveze in activitatile viitoare. Organizatorii le-au oferit, pe langa premiile puse in joc in acest concurs, tricouri inscriptionate Scoala Zero Waste pentru toti cei 250 de elevi ai Scolii Mihai Eminescu inscrisi in concurs.

Meteo

Mostly Clear

1°C

Alexandria

Mostly Clear

Umiditate: 98%

Vant: 17.70 km/h

  • 12 Decembrie 2018

    Rain And Snow 4°C 0°C

  • 13 Decembrie 2018

    Insorit 2°C -2°C