Scoala sigurantei Tedi

Scoala sigurantei Tedi

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un nou proiect national privind siguranta elevilor intitulat “Scoala sigurantei Tedi”, se desfasoara in aceasta perioada in judet. Astazi, reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie au ajuns cu acesta campanie  la scoala gimnaziala Mihai Viteazul din Alexandria.

“Scoala sigurantei Tedi”, este un nou proiect ce se desfasoarea la nivel national, si este adresat copiilor din clasele intai, ce are ca scop prevenirea incidentelor. Astazi, reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie, au fost prezenti la scoala gimnaziala Mihai Viteazul din Alexandria.
Prichindeii care au participat la aceasta activitate, au dovedit ca stiu cum sa actioneze in anumite situtatii. Micutii au fost intrebati pe ce culoare a semaforului se traverseaza strada, cu totii raspunzand ca pe verde.
La nivel de judet, proiectul “Scoala sigurantei Tedi”, se desfasoara in 9 unitati scolare atat din mediul urban si rural. Cele 2 scoli din mediul ruban sunt Mihai Viteazul din Alexandria, si scoala numarul 3 din Videle. Acest proiect privind siguranta se va desfasura si in anul scolar 2016-2017.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 95%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Decembrie 2018

    Averse de ninsoare 0°C -1°C

  • 19 Decembrie 2018

    Noros -1°C -2°C