Alte categorii

Grila Lista

Moraine lake Canada

America

Începând cu ziua de astăzi, de la ora 16.00, românii pot călători în Canada fără vize, pentru șederi de maximum 6 luni în scop turistic, pe baza oricărui pașaport românesc valabil.

Sint Maarten

America

Uraganul Irma, cea mai mare furtună înregistrată vreodată în Oceanul Atlantic, îşi face resimţite efectele.

Donald Trump

America

Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, castigand sustinerea a 279 de electori. Pentru a obtine victoria, el avea nevoie de cel putin 270 de electori din cele 50 de state din SUA.

Bursa China

Asia

Criza din economia din China a declansat un dezastru, astazi, pe piețele de capital din Asia. Bursele din mai multe state asiatice au deschis în scadere în aceasta dimineata, din cauza caderii dramatice a Bursei din Shanghai.

Un avion de linie AirAsia Indonezia care zbura de la Indonezia la Singapore cu 162 de persoane la bord a disp?rut. Zborul QZ8501 a pierdut contactul cu controlul traficului aerian la ora 06:24, ora local? (23:24 GMT) peste Marea Java.

Autostrada A417

Europa

Cea mai puternica ninsoare din ultimii patru ani a semanat haos duminica in Marea Britanie, iar situatia nu a revenit cu totul la normal, asa ca numeroase scoli din Anglia si Tara Galilor vor fi inchise luni.

Atentat Barcelona

Europa

O furgonetă albă a intrat pe trotuar în zona Las Ramblas din capitala Cataluniei şi a izbit persoanele care i-au ieşit în cale.

Emmanuel Macron

Europa

Emmanuel Macron a obţinut o victorie în alegerile prezidenţiale de duminică cu 66,06% din sufragiile exprimate, în faţa lui Marine Le Pen (33,94%), a anunţat Ministerul francez de Interne în noaptea de duminică spre luni după numărarea a 99,9% din buletinele de vot.

Atentat Sankt Petersburg

Rusia

Atac terorist in Sankt Petersburg la statia de metrou Sennaia, autoritatile anunta un numar de 14 morti si cel putin 45 de raniti.

Valeri Gherasimov

Rusia

Seful Statului Major al Fortelor Armate ruse, general de armata Valeri Gerasimov a declarat la Conferinta Internationala pentru Securitate de la Moscova ca Armata rusa se va concentra asupra tarilor din regiune care participa la proiectul scutului antiracheta.

Gara Volgograd

Rusia

15 persoane au murit într-o explozie produsă duminică dimineaţă (12.45 PM ora locală) într-o gară din oraşul rus Volgograd, situat în sudul ţării, conform comitetului antiterorist.

Publicitate
In centrul Atentiei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro