Alte categorii

Grila Lista

Moraine lake Canada

America

Începând cu ziua de astăzi, de la ora 16.00, românii pot călători în Canada fără vize, pentru șederi de maximum 6 luni în scop turistic, pe baza oricărui pașaport românesc valabil.

Sint Maarten

America

Uraganul Irma, cea mai mare furtună înregistrată vreodată în Oceanul Atlantic, îşi face resimţite efectele.

Donald Trump

America

Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, castigand sustinerea a 279 de electori. Pentru a obtine victoria, el avea nevoie de cel putin 270 de electori din cele 50 de state din SUA.

Bursa China

Asia

Criza din economia din China a declansat un dezastru, astazi, pe piețele de capital din Asia. Bursele din mai multe state asiatice au deschis în scadere în aceasta dimineata, din cauza caderii dramatice a Bursei din Shanghai.

Un avion de linie AirAsia Indonezia care zbura de la Indonezia la Singapore cu 162 de persoane la bord a disp?rut. Zborul QZ8501 a pierdut contactul cu controlul traficului aerian la ora 06:24, ora local? (23:24 GMT) peste Marea Java.

Incendii Grecia

Europa

Peste 80 de persoane au decedat, iar alte cel puţin 550 au fost rănite si peste 100 disparute în urma incendiilor de vegetaţie izbucnite în apropierea capitalei Greciei, Atena.

Luigi Di Maio

Europa

Formaţiunea populistă Mişcarea 5 Stele se poziţionează pe primul loc în urma scrutinului parlamentar din Italia, dar coaliţia de centru-dreapta condusă de Silvio Berlusconi speră să poată forma viitorul guvern.

Parlamentul european

Europa

Parlamentul European a adoptat rezoluţia prin care se renunţă la ora de vară şi ora de iarnă cu 384 voturi pentru, 153 de voturi împotrivă şi 12 abţineri.

Vladimir Putin

Rusia

Vladimir Putin va conduce Rusia inca 6 ani, dupa ce duminica si-a asigurat un nou mandat de presedinte. Dupa numararea a aproape 98% din voturi, Putin a castigat alegerile cu un zdrobitor scor de peste 76 de procente.

Atentat Sankt Petersburg

Rusia

Atac terorist in Sankt Petersburg la statia de metrou Sennaia, autoritatile anunta un numar de 14 morti si cel putin 45 de raniti.

Valeri Gherasimov

Rusia

Seful Statului Major al Fortelor Armate ruse, general de armata Valeri Gerasimov a declarat la Conferinta Internationala pentru Securitate de la Moscova ca Armata rusa se va concentra asupra tarilor din regiune care participa la proiectul scutului antiracheta.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro