Vladimir Putin, reales presedinte al Rusiei

Vladimir Putin

Rusia
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vladimir Putin va conduce Rusia inca 6 ani, dupa ce duminica si-a asigurat un nou mandat de presedinte. Dupa numararea a aproape 98% din voturi, Putin a castigat alegerile cu un zdrobitor scor de peste 76 de procente.

Pe locul doi in alegeri s-a clasat candidatul Partidului Comunist, Pavel Grudinin, cu 15% din voturi, urmat de veteranul politician nationalist, Vladimir Jirinovski, cu 7%. Niciunul din ceilalti candidati nu a atins macar 2%.

Dupa ce sondajele la iesirea de la urme si primele numaratori partiale au aratat ca a obtinut din primul tur un nou mandat de sase ani la Kremlin, Vladimir Putin s-a adresat unei multimi de simpatizanti.
Vorbind de pe o scena ridicata langa Piata Rosie din Moscova, el a apreciat ca rezultatul alegerilor reprezinta o recunoastere a realizarilor din ultimii ani.
El a insistat asupra nevoii de unitate si le-a promis rusilor ca va obtine realizari importante alaturi de ei si se va gandi la viitorul tarii. Înainte de a cobori de pe scena, presedintele a dat tonul scandarilor „Rusia! Rusia!”, preluate de mulţime.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 20.92 km/h

  • 04 Ianuarie 2019

    Predominant innorat 1°C -3°C

  • 05 Ianuarie 2019

    Insorit 0°C -5°C