Monden

Alte categorii

Muzica folk

Muzica

Directia pentru Cultura, Educatie, Creatie si Sport i-a rasfatat si in acest an pe rosioreni cu muzica de calitate.

Mario

Muzica

Ecoul format in urma hitului “California” inca rasuna si acum dupa un an de zile de la lansare, iar cu venirea verii se incapataneaza sa cucereasca noi teritorii.

Ag Weinberger

Muzica

Cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat Romania vreodata, concerteaza in aceasta seara la Alexandria. Acesta isi continua turneul inceput cu ceva vreme in urma intitulat “Gringo Tronic”.

Coafuri retro

Moda

Stitul retro este specific anilor ’50, iar de atunci nu lipseste din trendurile modei nici in anul acesta. Fie ca vorbim de moda sau coafuri designerii si hairstylistii sunt pur si simplu indragostiti de liniile si caracteristicile stilului retro. In materie de coafuri putem spune ca acest stil predomina in fiecare an la care se adauga mici schimbari.

Costume de baie 2012

Moda

Vremea este din ce in ce mai frumoasa si, aproape fara sa vrem, gandurile ne zboara la vacanta, la mare, la plaja. Concediul de 1 mai se apropie, iar pana la vacanta de vara mai este foarte putin.

Horia Brenciu

Showbiz

Vineri seara, Horia Brenciu a sustinut un concert la Sala Polivalenta din Alexandria. Acesta a fost pus pe glume atata in culise cat si in timpul spectacolului.

Kevin Costner

Showbiz

Kevin Costner, a castigat GLOBUL DE AUR pentru cel mai bun actor in rol principal intr-o miniserie-film de televiziune, pentru rolul din "Hatfields and McCoy", si a multumit Romaniei in discursul sau deoarece in tara noastra a fost filmat "Hatfields and McCoy".

Despre oameni si melci

Showbiz

In Despre oameni și melci spectatorii se vor bucura de prestația unor actori romani indragiți precum Andi Vasluianu, Dorel Visan, Monica Birladeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crisan, Ion Grosu, Clara Voda sau Alina Berzunteanu, dar și de interpretarea renumitului actor francez Jean François Stevenin și a fiului sau, Robinson Stevenin.

Colectia ECCO

Stil

Colecţia ECCO pentru sezonul primăvară/vară 2013 vine cu piese inspirate din vara scandinavă şi readuce în actualitate elemente clasice din moda anilor ‘20, cultura hippie, dar şi inconfundabilul stil al stewardeselor Pan Am.

Publicitate
In centrul Atentiei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro