Mario Joy - Te-am Iubit

Mario Joy

Muzica
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În preajma sărbătorilor de iarnă, moment în care devenim copii şi aşteptăm minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti, luna în care se împart cadourile, Mario Joy dăruieşte din suflet un cadou muzical, o piesă de dragoste în limba română intitulată "Te-am iubit".

Ultimul său single "Nada Mas" s-a bucurat de succes în mai multe tări din Balcani precum Bulgaria şi Turcia, totodată piesa va fi inclusă pe albumul unuia dintre cei mai cunoscuti artişti internaţionali din America Latină şi anume "Juan Magan". Mario Joy s-a axat dintotdeauna pe piaţa internaţională lucrând la piese în limba engleză spaniolă, ne putem aminti de "Vejo Bonito" primul lui hit balcanic în anul 2010. În această idee artistul anuntă lansarea următorului single la sfârşitul lunii ianuarie.

În materie de colaborări îl găsim şi pe ultimul single al Otiliei "Aventura", unde a participat ca şi compozitor, dar îi putem regăsi şi vocea în cadrul piesei. Face parte din echipa "Jhaps Records" din vara anului 2015 ca şi compozitor şi solist, motiv pentru care îl vom găsi în multe din producţiile casei de discuri, cea mai recentă fiind cea a Otiliei cu "Iubire adevarată".

Meteo

Senin

1°C

Alexandria

Senin

Umiditate: 94%

Vant: 20.92 km/h

  • 12 Decembrie 2018

    Rain And Snow 4°C 0°C

  • 13 Decembrie 2018

    Insorit 2°C -2°C