Politica

Alte categorii

Scumpiri de carburanti

Guvern

Guvernul Tudose pregăteşte majorarea accizelor la carburanţi, care va duce automat la scumpirea benzinei şi motorinei la pompă. Potrivit unui proiect de ordonanţă de modificare a Codului Fiscal, atât benzina, cât şi motorina se vor scumpi cu 45 de bani pe litru.

Adrian Gadea

Guvern

Adrian Gadea, secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, a fost prezent ieri la Alexandria. In cadrul conferintei de presa a facut referiri si la proiectele depuse de reprezentantii unitatilor administrativ teritoriale.

Intalnire Guvern

Guvern

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a avut astazi, la Palatul Victoria, o intalnire cu ministrul Finantelor, Viorel stefan, cu presedintele ANAF, Bogdan Stan, pentru evaluarea stadiului implementarii celor 14 masuri care au ca scop imbunatatirea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat.

Parlamentari

Parlament

Judetul nostru este reprezentat in Parlamentul Romanei de 12 alesi. In urma alegerilor din 2012, avem 4 senatori si 8 deputati. Potrivit rapoartelor de activitate unuii au muncit mai mult, altii mai putin.

Protest parlament

Parlament

Camera Deputatilor a respins doua proiecte legislative initiate de PNL care urmareau sa aduca modificari Codului Fiscal in asa fel incat sa elimine acciza la combustibil si taxa pe stalp.

"Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 97 - 2001 a fost ofiter acoperit al SIE", a spus Traian Basescu, la Realitatea TV, precizand ca acest lucru explica propulsarea lui Ponta de la Parchetul Judecatoriei sectorului 3, unde a fost repartizat in 1995 ca procuror, direct la Parchetul General, in 1998.

Candidati PNL

Partide

Pe data de 5 noiembrie in localitatile Cervenia, Poeni si Salcia vor avea loc alegeri partiale. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa PNL Teleorman si-a prezentat candidatii.

Alegeri TNL Rosiori

Partide

Tinerii liberali din Rosiorii de Vede si-au ales un nou lider si o echipa de conducere cu multe nume noi.

Prezentare candidati

Partide

In judetul Teleorman, in data de 5 noiembrie vor avea loc alegeri partiale in trei localitati. In acest sens, astazi, conducerea PSD a prezentat candidatii.

Klaus Iohannis

Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis s-a adresat Parlamentului cu un discurs, legat de modificarea Codurilor Penale si de protestele din strada.

Presedintele Iohannis

Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut oficial demisia lui Victor Ponta intro scurta declaratie de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu

Presedintie

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, înainte de încheierea mandatului, o conferinţă de presă, de bilanţ, la care au participat toţi jurnaliştii interesaţi, atât din presa centrală, cât şi din cea locală.

Publicitate

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro