Scumpiri de carburanti

Guvernul Tudose pregăteşte majorarea accizelor la carburanţi, care va duce automat la scumpirea benzinei şi motorinei la pompă. Potrivit unui proiect de ordonanţă de modificare a Codului Fiscal, atât benzina, cât şi motorina se vor scumpi cu 45 de bani pe litru.

Adrian Gadea

Adrian Gadea, secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, a fost prezent ieri la Alexandria. In cadrul conferintei de presa a facut referiri si la proiectele depuse de reprezentantii unitatilor administrativ teritoriale.

Sedinta de Guvern

Guvernul a aprobat în ședința de ieri o ordonanță de urgență care vizează o serie de modificări administrative la nivelul aparatului central al Guvernului, de funcționare, abilitare și gestionare a instituțiilor aflate în subordinea ministerelor de linie, precum și a Cancelariei, în vederea creșterii gradului de eficiență în administrația publică centrală.

Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat sambata ca duminica, intr-o sedinta de urgenta a Guvernului, va abroga Ordonanta de Urgenta 13/2017, care modifica Codul Penal.

Reglementari

Guvernul a modificat Legea Taximetriei (Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, cu modificările și completările ulterioare) în sensul eliminării restricției privind volumul spațiului destinat pentru transportul bagajelor (portbagajul) în cazul taxiurilor care au acces în locurile de așteptare ale aeroporturilor.

Guvern

Guvernul Sorin Grindeanu a primit votul de incredere al Parlamentului. 295 dintre cei 463 de senatori si deputati reuniti miecuri in sedinta comuna au votat pentru investirea cabinetului Grindeanu si a programului sau de guvernare, iar 133, impotriva.

Guvern

Guvernul a luat astăzi măsuri pentru înlocuirea unor prefecți și subprefecți, decizii bazate pe rezultatele analizei privind activitatea reprezentanților Executivului în teritoriu. Prin Hotărâri adoptate în ședința de astăzi, Guvernul a decis eliberarea din funcție a următorilor prefecți:

Mai multe articole...

Meteo

Noros

3°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 85%

Vant: 17.70 km/h

  • 18 Decembrie 2017

    Rain And Snow 4°C -1°C

  • 19 Decembrie 2017

    Ploi usoare 2°C 0°C