Alegeri la TNL Rosiori

Alegeri TNL

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Alegeri la TNL Rosiorii de Vede, unde organizatia locala si-a desemnat prin vot, presedintele, vicepresedintii si membrii biroului politic. In competitia pentru sefia organizatiei de tineret s-au inscris doi candidati, Florentin Minca si Alexandru Ninu.

La adunarea generala de alegeri au participat, in calitate de  invitati si liderii seniorilor liberali. Tinerii liberali rosioreni si-au ales, sambata, conducerea dupa un lung interimat, la sefia organizatiei locale. La adunarea generala a TNL Rosiorii de Vede a fost prezenti mai multi invitati printre care s-au aflat presedintele PNL, Alexandru Iliescu si liderul judetean al tineretului liberal Adelina Sfat care a si condus lucrarile sedintei.

Daca pentru functiile de vicepresedinti si membrii ai biroului politic, nu au fost emotii, la sefia organizatiei de tineret s-au inscris in competitie doi candidati dar Florentin Minca a reusit sa-si depaseasca contracandidatul, Alexandru Ninu cu cateva voturi si a fost desemnat noul presedinte al TNL Rosiorii de Vede.

Liderii liberali au felicitat noua conducere care are, in acest an electoral o misiune destul de grea, sa se organizeze rapid pentru ca va fi nevoie de toate resursele umane in realizarea unui rezultat bun la alegerile europarlamentare si prezidentiale.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 33.80 km/h

  • 19 Noiembrie 2018

    Rain And Snow 1°C -4°C

  • 20 Noiembrie 2018

    Noros 2°C -4°C