Alina Gorghiu, posibila candidatura la Teleorman

Alina Gorghiu

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In luna decembrie vor avea loc alegerile parlamentare. Fata de cele anterioare, au fost facute unele modificari. Mai precis, nu vor mai exista colegii, ci liste cu cei care vor candida. In prezent, partidele isi stabilesc candidatii.

11 decembrie este data fixata pentru alegerile parlamentare. Conducerile partidelor politice lucreaza intens la stabilirea numelor pe listele electorale. La nivelul PNL Teleorman, conform declaratiei presedintelui filialei, Eugen Pirvulescu, nu a fost finalizata strategia de campanie, ca inca se lucreaza la ea. Ca certitudine, insă, acesta s-a dat ca sigur candidat la Senat, pe prima pozitie. Iar la Camera Deputatilor, lista va fi deschisa de Marin Almăjanu. Listele urmeaza a fi definitivate până in data de 27 septembrie când urmeaza sa fie transmise spre validare la biroul central al PNL.
Eugen Pîrvulescu a mai afirmat ca, la Camera Deputatilor pe lista s-ar mai putea regăsi: Florin Titirisca, Marin Ţole, Cătălin Burcescu, Mihai Murar, Raluca Fedeleş, Adrian Bădulescu si Dan Popescu. La Senat, pe liste s-ar mai afla Marin Ţole, Catalin Vătafu si Maria Stoian. In ceea ce priveste stabilirea unui candidat de la centru, pe surse, se vehiculează numele Alinei Gorghiu, copresedinte PNL.  
Liberalii teleormaneni isi propun sa obtina doua fotolii de deputati si unul de senator.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 37.01 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 2°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C