TSD Teleorman are un nou presedinte

Danut Cristescu

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

150 de delegati, reprezentanti ai tinerilor social-democrati din judet, au participat aseara la conferinta judeteana, ce a avut loc la Alexandria. Cu aceasta ocazie acestia si-au ales si noua conducere pentru urmatorii 2 ani.

Aseara a avut loc conferinta judeteana a tineretului social-democrat din judet. Cu aceasta ocazie acestia si-au ales noua conducere pentru urmatorii 2 ani. Cel care a candidat la functia de presedinte este Danut Cristescu. Inainte de alegeri insa, invitatii le-au vorbit celor 150 de tineri prezenti la Alexandria. Victor Dragusin, presedintele PSD Alexandria, a precizat ca in politica dar si in administratie este nevoie de tineret.
Despre importanta tinerilor in politica le-a vorbit celor prezenti, Adrian Gadea presedintele PSD Teleorman.
Candidatul la functia de presedinte al TSD Teleorman, Danut Cristescu, a venit cu un mesaj pentru colegii sai mai tineri. Deeasemenea acesta a prezentat si un program pe care impreuna vor sa il puna in aplicare.
In urma voturilor, toti cei 150 de tineri prezenti au decis ca noul presedinte al TSD Teleorman pentru urmatorii 2 ani sa fie Danut Cristescu.

Meteo

Noros

-4°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 11.27 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 1°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C 0°C