Medicina

Apel la ambulanta

Daca pentru o parte a bugetarilor a fost minivacanta, pentru angajatii Serviciului Judetean de Ambulanta au fost zile de foc. Telefoanele au sunat necontenit la ambulanta, numai in ultimele trei zile au fost ingeristrate peste 500 de apeluri. Teleormanenii acuzand diferite probleme.

Medicamente compensate

Medicii de familie sunt obligati de lege sa ofere retete compensate de 90%, pentru pensionarii care au pensii de 900 de lei, si nu de 700, asa cum stiau. Acestia din urma trebuie sa se prezinte la cadrele medicale cu ultimul cupon de pensie si actul de identitate.

Bogdan Ionut Bibina

Un licean zimnicean lucreaza de ceva vreme la un proiect care sa vina in sprijinul persoanelor cu afectiuni cardiovasculare. Este vorba despre un site cu informatii utile adresat celor interesati de subiect, dar si de o aplicatie care sa permita interventia in timp util in cazul unor crize cardiace ”LIVESAVER”, proiectul lui Bogdan Ionut Bibina, a obtinut luna trecuta locul al doilea la concursul de pagini web, “Dual PC”.

Donare de sange

Centrul judetean de Tranfuzii Teleorman a deplasat, ieri, o echipa medicala la Rosiorii de Vede pentru donatorii lui Ionut Coipan, tanarul rosiorean diagnosticat cu leucemie la numai 24 de ani. De cand se afla internat in spital o mulltime de prieteni, cunoscuti, fosti colegi din echipa de fotbal dar si persoane care nu l-au cunoscut personal au donat sange pentru Ionut.

Mai multe articole...

Meteo

Insorit

10°C

Alexandria

Insorit

Umiditate: 76%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Octombrie 2018

    Predominant insorit 22°C 7°C

  • 18 Octombrie 2018

    Predominant innorat 20°C 10°C