A doua zi de proteste la Spitalul TBC Rosiorii de Vede

A doua zi de proteste

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Angajatii Spitalului TBC din Rosiorii de Vede au reluat protestele dupa  o runda de discutii intre reprezentantii sindicalistilor si conducerea spitalului.In timp ce angajatii au fost dispusi sa accepte un spor de 85% pentru intreg personalul spitalului, conducerea a sustinut varianta de 60%.

Salariatii Spitalului TBC din Rosiorii de Vede au decis sa continue protestele pentru mentinerea sporurilor, in mod special cel de periculozitate care pana acum era de 100% din salariul de baza.Astazi au avut loc discutii intre sindicalisti si conducerea spitalului dar fara un rezultat care sa-i multumeasca pe angajati,care au refuzat semnarea actelor aditionale.
Managerul spitalului sustine ca singura varianta legala de acordare a sporurilor este cea stabilita de Consiliul judetean Teleorman.
Conflictul de munca de la Spitalul TBC Rosiorii de Vede este departe de a fi solutionat,angajatii fiind dispusi sa foloseasca toate mijloacele pe care le au la dispozitie pentru a-si pastra drepturile salariale.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 20.92 km/h

  • 04 Ianuarie 2019

    Predominant innorat 1°C -3°C

  • 05 Ianuarie 2019

    Insorit 0°C -5°C