Parintii unui copil acuza medicii de la Caritas ca nu i-au acordat suficienta atentie

Scandal la Spitalul Caritas

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Parintii unui copil de 2 ani, ranit la organele genitale acuza personalul medical de la Camera de garda a Spitalului Caritas ca nu i-au acordat suficienta atentie micutului si i-au lasat sa astepte ambulanta in cutea spitalului.

Medicul chirurg care I-a acordat primele ingrijiri medicale copilului spune ca a facut solicitarea pentru o ambulanta imediat dar dintr-o neintelegere aceasta s-a deplasat intai la domiciliul parintilor din comuna Scrioastea.
Agitatie mare astazi in fata intrarii Compartimentului de primiri urgente de la Spitalul Caritas,dupa ce o familie s-a prezentat cu copilul ranit la organele genitale si au fost nevoiti sa astepte aproape doua ore sosirea unei ambulante care sa transporte copilul la Alexandria.Parintii erau revotati ca au fost trimisi cu copilul afara sa astepte ambulanta si ca medicii de la Caritas nu I-au acordat suficienta atentie micutului.
Mai multe persoane aflate in incinta spitalului au confirmat spusele parintilor, ca stau cu copilul de mult timp afara fara ca cineva sa le acorde atentie.
De situatia creata, astazi, la spitalul rosorean au profitat si alte persoane care reclama atitudinea personalului medical fata de pacienti.
Detalii despre situatia copilului ne-a oferit chiar medicul chirurg care I-a acordat primele ingrijiri medicale si a contactat un medic specialist in chirurgie infantila de la Alexandria unde a fost trimis micutul .
Pentru ca ambulanta a intarziat parintii au facut scandal in curtea spitalului si personalul de la Camera de garda a chemat politia sa calmeze spiritele,asta in timp ce copilul devenea tot mai agitat.Singura explicatie a personalului de la ambulanta a fost ca sunt multe solicitari si nu fac fata iar din aceasta cauza si timpul de asteptare este mai mare.

Meteo

Averse de ninsoare

0°C

Alexandria

Averse de ninsoare

Umiditate: 99%

Vant: 16.09 km/h

  • 16 Decembrie 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 17 Decembrie 2018

    Rain And Snow 2°C 0°C