Simpozion pe teme medicale la Rosiorii de Vede

Simpozion SAMAS

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inca o manifestare stiintifica pe teme medicale initiata si gazduita de Spitalul municipal Caritas din Rosiorii de Vede a reunit medici si cadre medicale din tot judetul dar si invitati din randul medicilor specialisti de la spitale din capitala, cadre universitare cu expertiza in diferite domenii medicale.

Rosiorii de Vede a fost din nou gazda unei intalniri pe teme medicale, un simpozion stiintific de informare pentru medici si cadre medicale pe diverse teme in domeniul pediatric, chirurgie, pneumofiziologie, mediu. In prima parte a intalnirii a fost prezentat programul SAMAS, de ingrijire a mamei si copilului.

Printre invitatii care si- au prezentat lucrarile stiintifice s-au aflat profesori de la Spitalele  Grigore Alexandrescu, Regina Maria, Institutul Marius Nasta si Institutul National pentru cercetarea optoelectronica. Temele abordate in cadrul comunicarilor au fost despre intoxicatiile acute la copil si adult, sindromul de apnee in somn, teama de malpraxis, impactul poluantilor atmosferici si urbanici asupra aparatului respirator, corectia chirurgicala minim invaziva a sternului infundat  cu exemple de cazuri clinice si tratamentul acestora.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 37.01 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 2°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C