Spitalul Judetean si firma care detine tomograful sunt in litigiu

Valentin Filip

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Din cauza litigiului existent intre Spitalul Judetean de Urgente din Alexandria si firma care detine computerul tomograf, pacientii nu beneficiaza de gratuitate atunci cand trebuie facute investigatii cu acest aparat.

Afirmatia a fost facuta de catre managerul unitatii spitalicesti, medicul Valentin Filip, in cadrul emisiunii “In centrul atentiei”. Timp de cateva zile, Spitalul judetean de urgenta din Alexandria s-a aflat in atentia presei centrale, privind anumite probleme. Cea mai mare fiind aceea ca aici pentru un examen la computerul tomograf, pacientii platesc. Invitat in cadrul emisiunii”In centrul atentiei”, managerul, doctorul Valentin Filip, a afirmat care sunt conditiile in care  examenul la computer tomograf se face gratuit.
 De asemenea, in cadrul emisiunii a fost mentionat si motivul pentru care pacientii nu pot beneficia de gratuitate la acest computer tomograf, existent in curtea spitalului. Unitatea spitaliceasca si firma care detine aparatul sunt in litigiu.
Singura solutie, in momentul de fata este ca autoritatile care au in subordine unitatea spitaliceasca sa achizitioneze un computer tomograf.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 98%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Decembrie 2018

    Averse de ninsoare 0°C -1°C

  • 19 Decembrie 2018

    Noros -1°C -2°C