Sport

Alte categorii

Premiere fete

Fotbal

Scoala din Nanov a gazduit la mijlocul acestei saptamani turneul final al primei editii a Campionatului Judetean de Fotbal Feminin Under 14 ani. Campioana editiei inaugurale a fost Sporting Călmățuiu de Sus. Organizator –Asociatia Judeteana de Fotbal, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si Inspectoratul Scolar Teleorman.

Aninoasa

Fotbal

FCM Alexandria se deplaseaza maine la Aninoasa, acolo unde va disputa meciul contand pentru etapa a 4-a din cadrul Seriei a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice.

FCM Alexandria

Fotbal

Parcurs impecabil in acest start de sezon in Liga a 3-a fotbalistica pentru FCM Alexandria. Echipa antrenata de Romulus Ciobanu a reusit 3 victorii consecutive, ultima saptamana trecuta, in derby-ul judetean contra celor de la Sporting Rosiori de Vede.

Calin Voicu

Baschet

Potrivit conducerii Clubului Sportiv Baschet Club Teleorman Alexandria, banii alocati mai ajung pentru cel mult 2 luni.

CSS Alexandria

Baschet

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa au fost evidentiate rezultatele obtinute de baschetbalistele din cadrul CSS Alexandria. Au fost prezentante performantele feteleor de la under 14 si under 18.

CSBT Alexandria

Baschet

CSBT Alexandria a castigat la 11 puncte duelul cu Alba Iulia, 78-67, insa desprinderea a venit in ultimele minute, dupa ce Universitatea intorsese scorul in favoarea ei in sfertul trei.

Antrenament baseball

Alte sporturi

Final de sezon competitional pentru baseball-istii alexandreni cu un loc 3 la Cupa Romaniei U-15.

Baseball

Alte sporturi

Stadionul Municipal din Alexandria s-a transformat ieri in arena de baseball pentru cateva zeci de copii din Orbeasca, Deveselu si orasul gazda, cu ocazia unui antrenament deschis sustinut de 3 fosti jucatori profesionisti din Liga Nord Americana de Baseball. Pe langa fostii jucatori americani, la eveniment a luat parte si presedintele Federatiei Romane de Baseball si Sofball.

Airsoft Tir

Alte sporturi

La Rosiorii de Vede s-a desfasurat prima editie a concursului Cupa Rosiorii de Vede la Airsoft - Tir Dinamic, bazat pe executarea tirului cu replici ale armelor reale, prin parcurgerea unui traseu bine stabilit.

Campionat juniori

Juniori

Pe stadionul muncipal din Alexandria, a avut loc un campionat de fotbal destinat copiilor si juniorilor. La stratul copetitiei au luat parte echipe precum Steaua sau Dinamo.

Andrei Mierlea

Juniori

Pentru Andrei Mihai Mierlea, drumul de la Zimnicea la clubul madrilèn Rayo Vallecano si de acolo la nationala Romaniei under 15 ani, a inceput in anul 2008, atunci cand tanarul junior al nationaleI s-a mutat cu familia in Spania.

Publicitate

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro