Alte categorii

Dunarea Zimnicea

Fotbal

Dunarea Zimnicea a revenit in aceasta toamna in fotbalul judetean, acolo unde a reusit o clasare in prima parte a primului esalon fotbalistic dupa terminarea turului de campionat al Ligii a 4-a.

Marius Stoica

Fotbal

FCM Alexandria s-a redresat rapid dupa plecarea antrenorului Romulus Ciobanu, care a ales sa plece chiar la rivala Petrolul Ploiesti. Marius Stoica este noul antrenor al FCM-ului, impreuna cu care alexandrenii se vor bate la promovare in Liga a 2-a, el urmand sa lucreze, cel putin pana in vara, cu actualul staff tehnic al lui Romulus Ciobanu.

Universitatea Alexandria

Fotbal

7 puncte dupa prima parte a turului de campionat din Liga 1 de Fotbal Feminin le mentin pe elevele lui Calin Pistolea pe locul 5 al primului esalon al fotbalului feminin.

Calin Voicu

Baschet

Potrivit conducerii Clubului Sportiv Baschet Club Teleorman Alexandria, banii alocati mai ajung pentru cel mult 2 luni.

CSS Alexandria

Baschet

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa au fost evidentiate rezultatele obtinute de baschetbalistele din cadrul CSS Alexandria. Au fost prezentante performantele feteleor de la under 14 si under 18.

CSBT Alexandria

Baschet

CSBT Alexandria a castigat la 11 puncte duelul cu Alba Iulia, 78-67, insa desprinderea a venit in ultimele minute, dupa ce Universitatea intorsese scorul in favoarea ei in sfertul trei.

Baseball

Alte sporturi

Luna decembrie este si luna bilantului pentru baseball-ul din Romania. Federatia romana de specialitate are programat vineri un eveniment special-Adunarea Generala si alegerea unei noi conduceri.

Gala Sportului

Alte sporturi

A devenit deja o tradiție ca, în preajma sărbătorilor de iarnă, marea familie a sportului teleormănean să se reunească pentru ceea ce înseamnă evenimentul de concluzie al sezonului, Gala Sportului Teleormănean. Anul acesta, actiunea va avea loc pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 17, la Sala Polivalenta din Alexandria.

Campionii Romaniei in scoala

Alte sporturi

Programul National “Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate” se deruleaza si in judetul Teleorman, acolo unde startul a fost dat pe 23 noiembrie, prin dubla activitate gazduita de Peretu si Alexandria.

Campionat juniori

Juniori

Pe stadionul muncipal din Alexandria, a avut loc un campionat de fotbal destinat copiilor si juniorilor. La stratul copetitiei au luat parte echipe precum Steaua sau Dinamo.

Andrei Mierlea

Juniori

Pentru Andrei Mihai Mierlea, drumul de la Zimnicea la clubul madrilèn Rayo Vallecano si de acolo la nationala Romaniei under 15 ani, a inceput in anul 2008, atunci cand tanarul junior al nationaleI s-a mutat cu familia in Spania.

Publicitate
In centrul Atentiei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro