Alte categorii

David Adelin

Fotbal

FCM Alexandria incepe maine returul de campionat din Seria a 3-a a Ligii a 3-a, cu meciul din etapa a 2-a, contra celor de la Viitorul Domnesti. Un meci care se va desfasura la Buftea, din cauza problemelor terenului din Alexandria, afectat de caderile de zapada si inghetul de saptamana trecuta.

Echipa FCM Alexandria

Fotbal

FCM Alexandria s-a reunit saptamana trecuta sub conducerea noului antrenor Marius Soica, in aceeasi formula ca la finalul turului de campionat.

Dunarea Zimnicea

Fotbal

Dunarea Zimnicea a revenit in aceasta toamna in fotbalul judetean, acolo unde a reusit o clasare in prima parte a primului esalon fotbalistic dupa terminarea turului de campionat al Ligii a 4-a.

Calin Voicu

Baschet

Potrivit conducerii Clubului Sportiv Baschet Club Teleorman Alexandria, banii alocati mai ajung pentru cel mult 2 luni.

CSS Alexandria

Baschet

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa au fost evidentiate rezultatele obtinute de baschetbalistele din cadrul CSS Alexandria. Au fost prezentante performantele feteleor de la under 14 si under 18.

CSBT Alexandria

Baschet

CSBT Alexandria a castigat la 11 puncte duelul cu Alba Iulia, 78-67, insa desprinderea a venit in ultimele minute, dupa ce Universitatea intorsese scorul in favoarea ei in sfertul trei.

Stadionul din Alexandria

Alte sporturi

Alexandria va avea in urmatorii ani un nou stadion, unul modern si multifunctional, cu o capacitate de peste 6000 de locuri. Primaria Municipiului Alexandria urmeaza sa asigure daramarea actualei arene , si realizarea utilitatilor la noul obiectiv.

Instructaj Airsoft

Alte sporturi

La Sectia Airsoft a Clubului Spotiv Sochin Do din Rosiorii de Vede antrenamentele de tir dinamic sunt in plina desfasurare. O multime de copii si tineri din Rosiorii de Vede se pregatesc pentru concursul de airsoft ce va avea loc in luna mai, de zilele municipiului.

Teren de baseball

Alte sporturi

Primul teren omologat de baseball din tara ar putea aparea chiar la Alexandria. Cel putin aceasta este intentia Federatiei  Nationale de Baseball si Softball, care asteapta acum sprijinul organismelor internationale ale baseball-ului.

Campionat juniori

Juniori

Pe stadionul muncipal din Alexandria, a avut loc un campionat de fotbal destinat copiilor si juniorilor. La stratul copetitiei au luat parte echipe precum Steaua sau Dinamo.

Andrei Mierlea

Juniori

Pentru Andrei Mihai Mierlea, drumul de la Zimnicea la clubul madrilèn Rayo Vallecano si de acolo la nationala Romaniei under 15 ani, a inceput in anul 2008, atunci cand tanarul junior al nationaleI s-a mutat cu familia in Spania.

Publicitate

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro