Sport

Alte categorii

Astra Plosca

Fotbal

Castigatoare a fazei judetene, Astra Plosca isi continua in aceasta vara aventura in Cupa Romaniei, acolo unde va debuta la inceputul lunii august, in prima etapa nationala a competitiei. Jucatorii antrenati de Marius Lecovişte vor intalni pe 9 august una dintre echipele clasate pe ultimul loc in Liga a 3-a.

Conducerea FCM

Fotbal

Bilant pozitiv pentru FCM Alexandria  la finele primului sezon de la revenirea in Liga a 3-a fotbalistica. Astfel, desi  echipă noua promovata in esalonul divizionar, FCM-ul a reusit o clasare pe pozitia a 4 –a a seriei, cu un pas pe podium.

Universitatea Alexandria

Fotbal

Universitatea Alexandria a reusit o noua promovare in Superliga Nationala de Fotbal Feminin, acolo unde a mai evoluat si in urma cu 2 sezoane.

CSS Alexandria

Baschet

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa au fost evidentiate rezultatele obtinute de baschetbalistele din cadrul CSS Alexandria. Au fost prezentante performantele feteleor de la under 14 si under 18.

CSBT Alexandria

Baschet

CSBT Alexandria a castigat la 11 puncte duelul cu Alba Iulia, 78-67, insa desprinderea a venit in ultimele minute, dupa ce Universitatea intorsese scorul in favoarea ei in sfertul trei.

Baner la comanda

Baschet

Echipa locală de baschet, BC Teleorman Alexandria, s-ar fi putut să joace ultimul meci de baschet din istoria sa. Apropierea cu pasi repezi a campaniei electorale a născut deja printre apropiaţii sportului unele semne de întrebare în ceea ce priveşte continuarea activităţii a echipei lui Mădălin Piperea şi Călin Voicu.

Baseball

Alte sporturi

Stadionul Municipal din Alexandria s-a transformat ieri in arena de baseball pentru cateva zeci de copii din Orbeasca, Deveselu si orasul gazda, cu ocazia unui antrenament deschis sustinut de 3 fosti jucatori profesionisti din Liga Nord Americana de Baseball. Pe langa fostii jucatori americani, la eveniment a luat parte si presedintele Federatiei Romane de Baseball si Sofball.

Airsoft Tir

Alte sporturi

La Rosiorii de Vede s-a desfasurat prima editie a concursului Cupa Rosiorii de Vede la Airsoft - Tir Dinamic, bazat pe executarea tirului cu replici ale armelor reale, prin parcurgerea unui traseu bine stabilit.

Sportivii Sibba Dance

Alte sporturi

La sfarsitul saptamanii trecute, sportivii Clubului Sibba, au participal la cel mai important concurs international de dans organizat in tara noastra. Dupa cele 2 zile de competitie, acestia au triumfat din nou.

Campionat juniori

Juniori

Pe stadionul muncipal din Alexandria, a avut loc un campionat de fotbal destinat copiilor si juniorilor. La stratul copetitiei au luat parte echipe precum Steaua sau Dinamo.

Andrei Mierlea

Juniori

Pentru Andrei Mihai Mierlea, drumul de la Zimnicea la clubul madrilèn Rayo Vallecano si de acolo la nationala Romaniei under 15 ani, a inceput in anul 2008, atunci cand tanarul junior al nationaleI s-a mutat cu familia in Spania.

Publicitate
In centrul Atentiei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro