Astra Plosca a fost sanctionata de comisia de disciplina a AJF

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Comisia de Disciplina a AJF Teleorman a decis la mijlocul acestei saptamani masuri  disciplinare impotriva echipei Astra Plosca, in urma incidentelor petrecute la meciul din etapa a 7-a a Ligii a 4-a, contra formatiei V.N. Olteni.

Astfel, comisia disciplinara a decis suspendarea pentru 1 joc a stadionului din Plosca, la care se adauga si o amenda de 600 de lei.
Astra Plosca plateste scump incidentele inregistrate la meciul de pe teren propriu din etapa a 7-a a Ligii a 4-a fotbalistice. Incidentele din finalul meciului,cand un grup de suporteri locali au patruns in incinta bazei sportive pentru rafuieli personale cu jucatorii echipei V.N Olteni.
Consecintele nu au intarziat sa apara. Comisia de Disciplina a AJF Teleorman a decis sanctionarea Astrei Plosca cu o etapa de suspendare a terenului si o amenda de 600 de lei. In urma deciziei Comisiei de Disciplina a AJF Teleorman, Astra Plosca nu va putea juca pe teren propriu meciul din etapa a 9-a a Ligii a 4-a fotbalistice, contra formatiei Unirea Tiganesti.

Meteo

Noros

12°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 6.44 km/h

  • 21 Octombrie 2018

    Ploi usoare 15°C 10°C

  • 22 Octombrie 2018

    Predominant innorat 18°C 7°C