Cupa “24 Ianuarie” editia 2016

Cupa 24 Ianuarie

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Competitia de fotbal in sala  Cupa “24 Ianuarie”-  a deschis si anul acesta la Zimnicea, noul sezon fotbalistic.

Dedicata tuturor iubitorilor fotbalului, indiferent de varsta, editia de anul acesta a adus la start nu mai putin de 10 echipe, doua dintre ele din afara orasului.Duminica, de ziua Micii Uniri, odata cu ultimele meciuri care au stabilit si castigatorii de anul acesta, s-a tras cortina peste editia 2016 a Cupei “24 Ianurie” la fotbal in sala.
Sala Polivalenta din Zimnicea a devenit neincapatoare duminica –iubitorii  locali ai fotbalului umpland pana la refuz sala de sport pentru a urmari ultimul act al Cupei “24 Ianuarie”, competitie dedicata fotbalului in sala, si deschisa oricarui participant, indiferent de varsta acestuia  .10 echipe au luat startul pe 11 ianurie la editia de anul acesta a cupei, 2 dintre acestea provenind din afara orasului. Ultima zi-ultimele meciuri pentru stabilirea castigatorilor. Potrivit traditiei, programul a fost deschis de meciul demonstrativ al echipelor de cadeti ai orasului.
A urmat apoi finala mica, care a dat castig de cauza echipei din Pietrosani, formatie care a depasit clar, scor 7-3-formatia locala a Spartanilor. Punctul culminant al zile l-a constituit finala mare-un meci  echilibrat care a adus fata in fata doua echipe sensibil egale. Sortii au dat castig de cauza echipei Sportivilor, care a depasit la limita, scor 1-0, formatia Inter .Castigatorii editiei de anul acesta au fost rasplatiti cu premii in bani, cupe, diplome, echipament sportiv.
Cupa “24 Ianuarie “ s-a bucurat anul acesta si de girul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret teleorman.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 37.01 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 2°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C