Dunarea Zimnicea spera sa evite retrogradarea

Sica Tote

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dunarea Zimnicea isi repatriaza fii risipitori , impreuna cu care spera sa evite retrogradarea din primul esalon fotbalistic al judetului.

Negocierile dintre autoritatile orasului si jucatori au dat rezultate, astfel ca cea mai mare parte a fostilor jucatori ai Dunarii sunt de acord sa puna umarul la salvarea echipei.
Negocierile dintre autoritatile orasului si fostii jucatori ai echipei au dat rezultate, astfel ca cea mai mare parte a fostilor jucatori au fost de acord sa revina la echipa. Cati dintre acestia vor imbraca din nou tricoul Dunarii Zimnicea ramane insa de vazut, tinand cont ca toti au la momentul actual angajamente cu alte echipe. Antrenorul Dunarii spera ca pana la reluarea campionatului Ligii a 4-a la echipa sa ajunga circa 10-12 jucatori, care se vor alatura celor pastrati din actualul lot .
Chiar si asa , misiunea zimnicenilor va fi una extrem de dificila, tinand cont ca dupa primele 15 runde ale campionatului, Dunarea Zimnicea ocupa ultimul loc al clasamentului, cu un singur punct acumulat. Salvarea ramane totusi un obiectiv realizabil.
Primul meci al returului va fi unul de foc pentru zimniceni, care vor intalni in deplasare liderul FCM Alexandria.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 98%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Decembrie 2018

    Averse de ninsoare 0°C -1°C

  • 19 Decembrie 2018

    Noros -1°C -2°C