FCM Alexandria s-a reunit pentru pregatirea returului

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu o banca tehnica completata prin aducerea lui Marian Botea ca antrenor secund si cu un lot de 24 de jucatori, serios remaniat fata de turul campionatului. Asa abordeaza FCM Alexandria partea a doua a campionatului judetean de fotbal. Reuniti ieri sub conducerea tehnicianului Romulus Ciobanu, fotbalistii alexandreni vor pregati returul prin antrenamente centralizate si un turneu amical organizat de Juventus Bucuresti.

FCM Alexandria s-a reunit ieri la stadionul municipal sub conducerea tehnicianului Romulus Ciobanu. Fata de prima parte a campionatului ,schimbarile sunt destul de multe ,atat in privinta staff-ului tehnic, cat si a lotului de jucatori.  Astfel, banca tehnica a alexandrenilor a fost completata in aceasta iarna prin aducerea ca secund a lui Marian Botea.
Schimbari majore s-au produs insa in special la nivelul lotului de jucatori. Dupa ce la finalul turului de campionat echipa s-a despartit de jucatorii  care nu au dat satisfactie, lotul alexandrenilor cuprinde acum o serie intreaga de juniori, la care se adauga jucatorii cu experienta.
Pentru pregatirea returului,Romulus Ciobanu a stabilit deja foarte clar etapele de pregatire ale echipei, intre care si un puternic turneu amical organizat de Juventus Bucuresti.
Fara presiunea rezultatelor si a unui obiectiv clar in acest retur, Romulus Ciobanu incearca din aceasta iarna sa reconstruiasca la Alexandria o echipa care sa promoveze sezonul viitor la nivelul fotbalului divizionar.

Meteo

Predominant innorat

2°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 100%

Vant: 11.27 km/h

  • 23 Noiembrie 2017

    Predominant innorat 8°C 1°C

  • 24 Noiembrie 2017

    Noros 7°C 2°C