FCM Alexandria, un proiect fotbalistic solid

Ionut Babadac

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

FCM Alexandria – un proiect fotbalistic solid si de succes. Acesta este parerea parerea arbitrului si profesorului Ionut Babadac, parere exprimata in ultima editie  a emisiunii  “Sport Sud Special”.

Ionut Babadac are numai cuvinte de lauda la adresa proiectului fotbalistic construit de cativa ani la FCM Alexandria. Cel care, in urma parteneriatului dintre CSS Alexandria si FCM Alexandria, asigura grupele de juniori ale clubului de Liga a 3-a, apreciaza munca depusa in ultimii ani la echipa din municipiul resedinta de judet. O munca avand la baza un proiect solid, care incepe sa dea rezultatele asteptate.

Despre liderul la zi din Seria a 3-a a Ligii a 3-a, Ionut Babadac spune ca are sanse reale la promovare, ramanand insa realist in privinta deznodamantului final al seriei-Petrolul Ploiesti ramane totusi principala favorita pentru promovare la esalonul secund.

Dupa pauza din etapa a 9-a, elevii antrenati de Romica Ciobanu vor juca vineri  pe teren propriu in meciul derby al judetului si al seriei, contra celor de la Vointa Turnu Magurele.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 20.92 km/h

  • 04 Ianuarie 2019

    Predominant innorat 1°C -3°C

  • 05 Ianuarie 2019

    Insorit 0°C -5°C