Rapid Buzescu schimbare radicala fata de sezonul trecut

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Daca anul trecut s-au salvat in extremis de la retrogradare, lucrurile s-au schimbat total in acest inceput de sezon pentru Rapid Buzescu. Noua editie a Ligii a 4-a judetene de fotbal ne arata o fata total schimbata a Rapidului din Buzescu.

Un nou antrenor principal, un lot de jucatori imbogatit, o mentalitate mult schimbata in bine. Optimismul este noua stare de spirit in randurile formatiei buzestene, care merge maine la Vartoape in cautarea primei victorii in deplasare in noua stagiune a campionatului judetean de fotbal.
Chiar daca etapa trecuta au fost depasiti clar pe teren propriu de Sporting Turnu, scor 0-4 in favoarea turnenilor, Rapid Buzescu ramane una dintre surprizele placute ale noii editii a Ligii a 4-a fotbalistice, noul tehnician al Buzescului punand infrangerea severa de saptamana trecuta pe seama tracului pe care l-au avut tinerii sai jucatori, la care s-a adaugat si lipsa de omogenitate a lotului, dar si valoarea incontestabila a adversarilor.
Noua fata a Rapidului Buzescu s-a nascut in vara, atunci cand autoritatile locale au decis ca trebuie facut ceva pentru a evita emotiile pe care echipa le-a traversat in ultimul sezon,atunci cand buzestenii  s-au salvat cu greu de la retrogradare.
Cu 8 puncte adunate in primele 6 etape, Rapid Buzescu ocupa pozitia a 8-a a clasamentului provizoriu al Ligii a 4-a judetene, insa echipa are potential de crestere, un optimism echilibrat si realist carecterizand starea de spirit a echipei.
Rapid Buzescu joaca maine, in etapa a 7-a a Ligii a 4-a judetene de fotbal, la Vartoape, acolo unde spera sa obtina prima victorie in deplasare din aceasta noua stagiune a primei competitii fotbalistice a judetului.

Meteo

Noros

13°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 93%

Vant: 6.44 km/h

  • 21 Octombrie 2018

    Noros 17°C 10°C

  • 22 Octombrie 2018

    Predominant innorat 18°C 7°C