Sporting Turnu-Magurele a promovat in Liga 3

Sporting Turnu

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, după-amiază, micuţul stadion Metalurgistul din Slatina a fost luat cu asalt de turneni. Pestre 450 de iubitori ai fotbalului din Turnu-Măgurele au mers la Slatina pentru a se bucura, împreună cu echipa, de promovarea în liga a III-a.

Meciul a fost uşor previzibil, avand în vedere antecedentele ( meciul tur), astfel că victoria Sportingului a fost mai clară chiar decât o arată scorul. Încă din primele minute, turnenii au preluat iniţiativa şi au ratat primele mari ocazii de gol, la una din ele, un şut al lui Teleoacă fiind scos de pe linia porţii  de fundaşul Mamaligeanu.

Nu a trecut prea mult şi Sporting a deschis scorul, şutul lui Mitran, din mijlocul careului, aducând golul care a pus capăt speranţelor echipei oltene (min 18). După 5 minute, Ilie Cristian, cu un şut superb din marginea careului de 16 metri, a catapultat balonul sub transversală, mărind avantajul turnenilor. În ultimul minut al primei reprize, Teleoacă a dus scorul la 3-0, cu un şut de la 17 metri, dintr-o lovitură liberă. Repriza a doua s-a jucat doar pentru că meciul nu putea dura 45 de minute, însă nu s-au mai petrecut lucruri importante. Sporting a ratat câteva ocazii mari de gol iar gazdele, AS Milcov, au reuşit, după mult chin, să înscrie golul de onoare, Alexie, în minutul 80.

La sfârşitul meciului, jucătorii şi conducătorii  Sportingului s-au bucurat şi au cântat împreună cu sutele de turneni aflaţi în tribună a II-a a stadionului Metalurgistul, sărbătoarea victoriei durând 15-20 de minute. Acum, când s-a încheiat aventura promovării în liga a III-a, să mulţumim tuturor celor care şi-au adus contribuţia la acest rezultat, în primul rând finanţatorului, Valter Raffini, şi antrenorului jucător, Vali Bădoi. Un mare "grazie, signor Raffini", pentru că investitorul italian a plătit 8 microbuze şi autocare, astfel că toţi cei care au dorit să vizioneze meciul de la Slatina, au putut să o facă. Felicitări jucătorilor şi antrenorilor şi mult succes în liga a III-a!

Meteo

Senin

1°C

Alexandria

Senin

Umiditate: 98%

Vant: 20.92 km/h

  • 12 Decembrie 2018

    Rain And Snow 4°C 0°C

  • 13 Decembrie 2018

    Insorit 2°C -2°C