Turneu final al Campionatului judetean de fotbal feminine U 14

Premiere fete

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Scoala din Nanov a gazduit la mijlocul acestei saptamani turneul final al primei editii a Campionatului Judetean de Fotbal Feminin Under 14 ani. Campioana editiei inaugurale a fost Sporting Călmățuiu de Sus. Organizator –Asociatia Judeteana de Fotbal, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si Inspectoratul Scolar Teleorman.

Prima editie a Campionatului Judetean de Fotbal Feminin Under 14 ani si-a consemnat ultimul act la mijlocul acestei saptamani. Turneul final al competitiei a fost gazduit de Scoala Gimnaziala din Nanov, acolo unde 6 echipe si-au disputat titlul de campioana judeteana. Cu 22 de echipe inscrise la start, competitia este o premiera nu doar pentru judetul nostru, cat si la nivel national. Organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal , in colaborare cu Federatia Romana de Fotbal si Inspectoratul  Scolar Teleorman, competitia s-a dorit o propaganda si o pledoarie in favoarea fotbalului feminin, dar si a sportului in general.
Campioana a primei editii s-a incununat SPORTING CĂLMĂŢUIU DE SUS.
Locul al doilea al editiei de anul acesta a fost ocupat de Dunarea Scoala 3 Zimnicea, iar locul trei de echipa Top Sport Nanov.

Meteo

Mostly Clear

18°C

Alexandria

Mostly Clear

Umiditate: 57%

Vant: 11.27 km/h

  • 21 Septembrie 2018

    Predominant innorat 27°C 12°C

  • 22 Septembrie 2018

    Predominant insorit 29°C 12°C