Un retur fara miza. Vointa Saelele este deja campioana

Vointa Saelele

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prezent saptamana trecuta in emisiunea “SPORT SUD SPECIAL”, Marius Lecoviṣte, antrenor la Astra Plosca si fost capitan al lui Sporting Rosiori, a vorbit despre returul Ligii a 4-a, o competitie ramasa in aceasta primavara fara o miza speciala.

Motivul, retragerea Unirii Branceni, si scaparea deja in campioana necontestata a Vointei Saelele, o echipa pe  care  fostul nr. 5 al Rosiorului o vede promovata in Liga a 3-a.
Marius Lecoviṣte a vorbit cu aceasta ocazie despre returul Ligii a 4-a, o competitie ramasa in partea a doua a sezonului fara o miza speciala, tinand cont ca singura echipa care mai putea pune probleme Vointei Saelele, Unirea Branceni, s-a retras din campionat la sfarsitul turului. Vointa este astfel practic deja campioana, liderul la zi al fotbalului teleormanean avand nu mai putin de 12 puncte avans fata de cea mai apropiata echipa din campionat.
Despre proiectul actual de la Saelele, fostul capitan al Sportingului Rosiori, crede ca este unul de succes, nu doar pentru castigarea campionatului judetean, dar si pentru promovarea in Liga a 3-a fotbalistica.
Pentru echipa antrenata de Marius Lecoviste urmeaza saptamana aceasta derby-ul de orgoliu, in deplasare la  Metalul Peretu, in timp ce Vointa Saelele va primi acasa pe Draganesti Vlasca, o echipa pe care in turul campionatului a surclasat-o chiar in deplasare cu un categoric 4-0.

Meteo

Noros

15°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 93%

Vant: 4.83 km/h

  • 20 Octombrie 2018

    Ploaie marunta 17°C 9°C

  • 21 Octombrie 2018

    Ploi usoare 17°C 9°C