Universitatea Alexandria se intoarce in Superliga nationala de fotbal feminin

Universitatea Alexandria

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Universitatea Alexandria a reusit o noua promovare in Superliga Nationala de Fotbal Feminin, acolo unde a mai evoluat si in urma cu 2 sezoane.

Aliniind cel mai tanar lot din seria sa, teleormanencele antrenate de Calin Pistolea au transat lupta la calificare inca de la inceputul returului de campionat, astfel ca ultimele 2 partide din acest sezon vor conta doar pentru palmares.
Parcurs perfect al tinerelor jucatoare de la Universitatea Alexandria in Seria 1 a Ligii 1 de fotbal feminin, acolo unde fotbalistele antrenate de profesorul  Călin Pistolea, majoritatea aflate inca la varsta junioratului, au reusit promovarea in primul esalon al fotbalului feminin inca de la inceputul acestui retur de campionat. Un parcurs perfect concretizat in cifrele de clasament. Astfel, cu 2 etape inainte de finalul campionatului, teleormanencele au acumulat in 12 meciuri disputate , maximum de puncte -36. Universitatea Alexandria obtine astfel a doua promovare in Superliga, acolo unde clubul condus de profesorul Adrian Cioacă a mai activat si in sezonul 2014-2015.
Conducerea clubul va pregati noul sezon cu atentie, si tinand seama de invatamintele precedentei experiente din Superliga.
Chiar daca au obtinut deja calificarea, pentru fetele de la Universitatea Alexandria sezonul fotbalistic de Liga 1 inca nu s-a incheiat. Urmeaza ultimele 2 partide, saptamana aceasta in deplasare la Armonia Dolheşti, urmand ca pe 28 mai sa joace acasa, contra celor de la CSM Pascani. Doua partide care conteaza doar pentru palmares, dar pe care alexandrencele si-au propus sa le castige pentru a incununa astfel un sezon perfect , la capatul caruia teleormanencele se vor reintoarce intre cele mai bune echipe de fotbal feminin ale tarii.

Meteo

Noros

-3°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 9.66 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 1°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C 0°C