Handbal

Atletico Alexandria

Chiar daca nu a avut nici o sansa de calificare in primul esalon handbalistic al tarii, Atletico Alexandria incheie in aceasta vara unul dintre cele mai bune sezoane, daca nu cel mai bun sezon, al handbalului masculin din Teleorman, din ultimii ani. Alexandrenii au terminat sezonul regulat pe podium, si au luat parte la Turneul de promovare–retrogradare din Liga Zimbrilor.

Alexandru Dedu

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Handbal si-a ales pe 14 februarie, noua conducere. Castigator al turului 2 al alegerilor cu un singur vot  diferenta, fostul  si actualul presedinte Alexandru Dedu, are ca obiective ale noului mandat o serie de masuri si programe pentru incurajarea handbalului juvenil.

CSS Alexandria

Maine incepand cu ora 11, la sala Polivalenta din Alexandria, echipa de handbal CSS Alexandria Juniori 1 va disputa meciul din retur in fata celor de la CS Dinamo Bucuresti. Cine va castiga maine se va califica pentru turneul semifinal Juniori 1.

ACS Atletico Alexandria

Echipa de hanbal ACS Atletico Alexandria, a avut primul meci in calitate de oaspteti, gazdele fiind cei de la ACS HD Teleorman Alexandria. Desi au fost deficitari in atac, cei de la Atletico s-au impus si au castigat meciul.

HT Alexandria

 

Handbaliştii alexăndreni au luat pauză. Sezonul de toamnă s-a terminat pentru elevii antrenaţi de Constantin Toma. Cu doar 2 victorii şi un rezultat de egalitate din 13 meciuri disputate, ei speră ca noul an să le aducă realizări în Divizia A.

Meteo

Predominant innorat

18°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 65%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Octombrie 2018

    Predominant innorat 18°C 10°C

  • 19 Octombrie 2018

    Predominant innorat 21°C 8°C