Judokanii de la CSS Alexandria, au triumfat din nou

Judokanii de la CSS Alexandria, au triumfat din nou

Zaharia Theodora

Judo
Tipografie

Copiii de la judo din cadrul Clubului Scolar Sportiv Alexandria, s-au aflat din nou pe podium. De la ultimul concurs ce s-a desfasurat in perioada 5-6 decembrie la Bucuresti, acestia au adus acasa 6 medalii de aur, una de argint si 4 de bronz.

În perioada 05-06 decembrie , 35 de judokanii din cadrul  CSS Alexandria, antrenati de i profesori Giurgiuveanu Ion, Ghinea Valeriu si Mihăită Matei  au participat la Festivalul Românesc de Judo. Competitia, care a fost organizată de Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Asociatia Municipală de Judo Bucuresti, a reunit, în total, 550 de tineri sportivi de la 45 de cluburi din trei state: România, Portugalia si Republica Moldova. La finalul turneului, judokanii din Alexandria s-au aflat din nou pe podium. Acestia au adus acasa 6 medalii de aur, o medalie de argint si 4 medalii de bronz.
Cele 6 medalii de aur au fost obtinute de Vârtopeanu George, Chiar Livia, Stoiasn Anisia, Zaharia Theodora, Costache Mihai, Bădescu Olivia. Arginut a fost adus acasa de Zmeu Ancuta, iar bronzul a fost luat de Iconaru Eduard, Văduvoiu Florin, Preda Monica si Filip Robert.