Alte categorii

Grid List

Intalnire la DSP comerianti

Actualitate

Pentru ca nu mai pot vinde marfa in cupola pietei centrale din Alexandria, comerciantii au mers la Directia de sanatatae Publica. Acolo, oamenii au stat de vorba cu conducerea institutiei.

Comerciantii vand marfa afara

Actualitate

Una din deciziile luate la nivel national in ultimul timp a foat aceea ca pietele din interior sa fie inchise.

Trafic de tutun frontiera

Actualitate

In cadrul acțiunii de monitorizare a traficului de tutun prin frontierele UE, începută în luna septembrie, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat, în perioada 25-27 septembrie, 20,4 tone de tutun brut provenit din Bulgaria.

Sedinta de Consiliu local

Administratie

Sedinta ordinara, ieri, la consiliul local al municipiului Alexandria. Pe ordinea de zi a intalnirii au fost supuse dezbaterii multe proiecte de hotarare.

Sedinta CL Zimnicea

Administratie

Primaria Zimnicea va asigura masti de protectie pentru toti elevii, profesorii si personalul auxiliar din scolile orasului. Decizia a fost luata astazi in sedinta de lucru extraordinara a Consiliului Local Zimnicea.

Valentin Badea

Administratie

Anul acesta se împlinesc 186 de ani de la înfiinţarea mucipiului Alexandria. Ca în fiecare an, cu ocazia zilei urbei este decernat şi titlul de cetăţean de onoare. De aceasta data, au fost conferite trei distincţii ale unor oameni ce vin din lumea sportului.

Cultura de porumb

Agricultura

Pentru ca in acest percipitatiile au fost putine, la nivel national dar si judetean fermierii au avut de suferit. In sprijinul lor vine statul care va acorda subventii pentru cei afectati. La nivel de judet peste 600 de fermieri au depus documentatia pentru a fi ajutati.

Adrian Oroș la Alexandria

Agricultura

Deși nu s-a aflat la prima întâlnire față în față cu fermierii teleormăneni, ministrul Agriculturii, Adrian Oroș a ajuns la Alexandria pentru a răspunde tuturor problemelor fermierilor teleormăneni. Alături de acesta, s-au afla și directorii AFIR, APIA și IMM Invest.

Sprijin pe zootehnie

Agricultura

Fermierii din judet care vor sa obtina sprijin financiar de la APIA din sectorul zootehnic, trebuie sa depuna cererile. Anul trecut 2800 de fermieri au beneficiat de sprijin din aceasta ramura.

Directia Judeteana de Statistica Teleorman

Economic

Potrivit datelor statistice facute publice de catre Directia Judeteana de Statistica, in luna septembrie au fost nascuti 245 de copii. Cu toate astea, sporul natural ramane in continuare negativ.

Time Alexandria

Economic

S-a închis Filatura, de la marginea orașului Alexandria. O veste care a lăsat sute de persoane șomere. Mare parte dintre angajați erau din municipiul reședință de județ. Ce spun autoritățile despre această situație?

OP Alexandria

Economic

În această lună pensiile ajung cu întârziere la beneficiari. Banii vor ajunge abia pe 10 ianuarie, a anunţat Compania Naţională Poşta Română.

Campania Descoperă România

Evenimente

Demarată în urmă cu 10 ani, campania “Descoperă Romania”, initiată de binecunoscutul cantor roman Ivan Patzaichin, a ajuns la Alexandria. Vedetele acestor festivaluri pe apă sunt canotcile de 10+1 locuri, folosite drept vehicule în competițiile sportive de viteză pe apă.

Ideo IDEIS

Evenimente

Tu cum vezi schimbarea? Aceasta a fost întrebarea organizatorilor renumitului deja, festival de teatru Tânăr Ideo Ideis, care a luat ființă chiar aici și Alexandria și care se desfășoară în fiecare an, la începutul lunii august. Anul acesta, împlinește 15 ani, iar condițiile de derulare a spectacolelor și atelierulelor cu care eram obișnuiți sunt speciale, chiar diferite.

Liviu Vasilică

Evenimente

Liviu Vasilica traieste inca in sufletele celor care l-au cunoscut. Liviu Vasilica nu va muri niciodata, zestrea pe care ne-a lasat-o mostenire, si anume cantecele si doinele interpretate cum doar el putea s-o faca n-o sa piara niciodata. Chiar daca autoritatile locale l-au uitat, noi nu.

Gabriela Rotaru

Justitie

Magistratii teleormaneni s-au alaturat coligilor din intrega tara si protesteaza. Motivul pentru care actul justitiei din este periclitat in aceasta perioada il reprezinta taierea pensiilor speciale.

Protest grefieri

Justitie

Aproximativ 50 de angajați în sistemul de justiție teleormanean au protestat, astăzi, împotriva abrogării pensiilor de serviciu acordate, în prezent, grefierilor. Timp de 30 de minute, grefieri și-au spus nemulțumirile în fața Tribunalului Teleorman, alaturi de ei s-au aflat si judecatorii.

Barbat retinut

Justitie

Echipe mixte de polițiști și jandarmi au descins, vineri-dimineața, la domiciliul principalului suspect în cazul celor două femei agresate și tâlhărite în Alexandria, săptămâna trecută și au reținut un bărbat. Potrivit primelor informații, acesta a fost identificat în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și pe baza nor informații obținute de polițiști.

Accident cu victime pe VO1 a Alexandriei

Social

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier, produs pe VO1 a Alexandriei

Un accident rutier, produs pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, la intersecția cu DJ 504 spre localitatea Lăceni, rezultat cu 2 victime.

Pescari înecați

Social

În această dimineață, pompierii militari au efectuat o misiune de căutare a două persoane care pescuiau în Dunăre, în dreptul localității Suhaia și date dispărute.

Spitalul Judetean Teleorman

Social

Tragedie! O femeie de 39 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul al patrulea al Spitalului Județean Alexandria, în aceasta dimineaţă.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro