Intalnire la DSP comerianti

Pentru ca nu mai pot vinde marfa in cupola pietei centrale din Alexandria, comerciantii au mers la Directia de sanatatae Publica. Acolo, oamenii au stat de vorba cu conducerea institutiei.

Modernizare E70

Traficul este unul intens pe drumul european 70, Alexandria - Bucuresti, pe acest tronson producandu-se ambuteiaje, precum si multe accidente de circulatie. Pentru rezolvarea acestor probleme, in perioada imediat urmatoare vor fi efectuate lucrari de modernizare a acestuia.

Trafic de tutun frontiera

In cadrul acțiunii de monitorizare a traficului de tutun prin frontierele UE, începută în luna septembrie, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat, în perioada 25-27 septembrie, 20,4 tone de tutun brut provenit din Bulgaria.

Carantina Zimnicea

Incepand de sambata dupa-amiaza, centrul de carantina de la Zimnicea s-a inchis, ca urmare a deciziei CCR. Ultimii 75 de zimniceni aflati in izolare la domiciliu sunt si ei liberi. Tabara “Dunarica”a revenit incepand de astazi in custodia Directiei Judetene pentru Sport si Tineret.

Mai multe articole...