Batrana ajutata de jandarmi

Un cățel și o pisică, asta este toată averea unei bătrâne de 81 de ani din Țigănești, care după ce a fost dată afară din casă de propriul fiu, locuiește într-o încăpere de la marginea satului pusă la dispoziție de primăria din localitate. De doi ani de zile, jandarmii teleormăneni se îngrijesc ca de câteva ori pe an să îi ducă bătrânei cele necesare.

Comitetul Consultativ de Dialog Civic

Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor varstnice s-a intrinit astazi, in sala mica a Prefecturii. Pe oridinea de zi s-a aflat doar un singur punct si anume o informare privind activitatea Poliției de Proximitate și a Poliției Locale din municipii, orașe și din mediul rural în anul 2019.

Dana Păşu

Comunicarea purtatorului de cuvant al IPJ Teleorman este una extrem de deficitara. Primim comunicate seci si lipsite de continut, iar cand vrem sa aflam o informatie care putea interesa opinia publica, aceasta vine greu. La prima ora a diminetei, la ora 8 si 30 de minute, Mass media din Teleorman a fost invitata la ora 10 la o actiune in centrul Alexandriei.

Actiune in trafic Rosiori

Sanctiuni contravenţionale, permise reţinute şi scandal. Aşa se poate descrie acţiunea poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Roşiorii de Vede privind respectarea de către conducătorii auto a noilor modificări aduse Codului Rutier.

Mai multe articole...