Carantina Zimnicea

Incepand de sambata dupa-amiaza, centrul de carantina de la Zimnicea s-a inchis, ca urmare a deciziei CCR. Ultimii 75 de zimniceni aflati in izolare la domiciliu sunt si ei liberi. Tabara “Dunarica”a revenit incepand de astazi in custodia Directiei Judetene pentru Sport si Tineret.

Cod portocaliu

Codul portocaliu de vreme rea a intrat în vigoare, astăzi, la ora 15.00 și expiră în această noapte, la ora 3.00. Pompierii sunt în alertă și au pregătit autospecialele și tehnica din dotare pentru a interveni în cazul în care vor apărea evenimente nedorite, provocate de vijelii.

Modernizare E70

Traficul este unul intens pe drumul european 70, Alexandria - Bucuresti, pe acest tronson producandu-se ambuteiaje, precum si multe accidente de circulatie. Pentru rezolvarea acestor probleme, in perioada imediat urmatoare vor fi efectuate lucrari de modernizare a acestuia.

S-au redeschis terasele

Prima zi de vara, aduce cu ea si o noua relaxare in ceea ce priveste masurile pentru prevenirea imbolnavirii cu COVID-19. De astazi, terasele au fost redeschise, insa cu repsectarea distantarii sociale. Astfel, zilele trecute proprietarii acestora au tras tare ca aceastea sa fie gara de 1 iunie.

Mai multe articole...