DJS a data raportul in ultima sedinta a colegiului prefectural

Mariana Mitran

Actualitate
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Raportul de activitate in anul 2015 al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Teleorman a fost prezentat in cadrul ultimului colegiu prefectural.

Activitatea s-a desfasurat in baza celor 3 programe nationale:  ,,Promovarea Sportului de Performanta’’, Promovarea Sportului pentru Toti’’ si ,,Dezvoltarea si Intretinerea Bazei Materiale pentru Sport’’.
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Teleorman este o structura deconcentrata aflata in subordinea Ministerului Tineretului si Sportului. In anul 2015, activitatea a fost desfasurata in baza celor 3 programe nationale.
Activitatea sportiva din judetul Teleorman s-a desfasurat in cele 5 orase din  judet respectiv  Alexandria, Turnu Magurele, Rosiorii de Vede, Zimnicea  si  Videle.
In afara Calendarului Judetean sportiv propriu, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Teleorman a fost implicata la derularea a  4 competitii   de nivel national, competitii organizate de structuri sportive sau Inspectoratul Scolar Teleorman, la care au participat un numar de 1.157de sportivi.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C