Sala noua pentru proba teoretica de obtinere a permisului auto

Sala permise

Actualitate
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teleormanenii care doresc sa obtina permisul de conducere, vor sustine proba teoretica in noua sala. Acesta este situata langa Casa de Asigurari de Sanatate, vis-a-vis de Serviciul Judetean de Ambulanta.

Anul 2016 a venit cu schimbari la Serviciul Inmatriculari si Permise Auto Teleorman. Daca pana acum proba teoretica pentru obtierea permisului auto era sustinuta intr-o sala din cadrul Fiantelor Publice, de ieri locatia a fost schimbata. Astfel, doritorii vor sustine sala in spatiul amenajat in cladirea situata langa Casa de Asigurari de Sanatate, vis-a-vis de Serviciul Judetean de Ambulanta.
Pe langa dosarul cu documente, cei care sustin pentru prima data examenul, au obligativitatea ca inainte de a da sal , sa se prezinte la sediul Serviciul Inmatriculari si Permise Auto Teleorman situat in strada Carpati din Alexandria pentru preluarea imaginii, a semnaturii si numarul dosarului. Din decembrie 2015, cine a promovat sala si nu a reusit sa treaca traseul, va sustine doar proba practica, singura conditie fiind efectuarea in plus a 6 ore de conducere.