Insula Belina

Primul proiect care s-a dezbatut în ședința Consiliului Județean  Teleorman, de luni, 26 noiembrie 2018, a facut referire la reîntoarcerea insulei Belina și a Brațului Pavel în domeniul public al statului și în administrarea Apelor Române.

Rectificare bugetara

Consiliul local Rosiorii de Vede a aprobat in sedinta ordinara a lunii octombrie o noua rectificare de buget pe anul in curs. Printre prevederile bugetare se afla si sumele datorate de municipiul Rosiorii de Vede catre ADI Magementul Deseurilor si Euro Teleorman.

Aprobare proiect CL Rosiori

Consiliul local Rosiorii de Vede a fost convocat in sedinta de indata pentru a aproba proiectul si cheltuielile legate de proiectul prin care se asigura finantarea din fonduri europene a constructiei noii gradinite nr. 5. Lucrarile au inceput de aproape o luna si a fost livrat mobilierul pentru noua gradinita, iar acum se schimba si sursa de finantare.

Intalnire cu pensionarii

Principalele modificari din legea pensiilor au fost prezentate pensionarilor din Rosiorii de Vede in cadrul unei intalniri la care au participat deputata Violeta Radut. Vasilica Valentina Robu, director general la Casa Nationala de Pensii si Emilian Bomboe, directorul Casei judetene de Pensii Teleorman.

Mai multe articole...

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C