Cinematograful Unirea din Zimnicea

Zimnicea a depus astazi la Compania Nationala de Investitii un proiect  de modernizare a Cinematografului “Unirea”. Asta dupa ce in aceasta dimineata consilierii locali au aprobat proiectul de modernizare al cinematografului, dar si cheltuielile care-i revin primariei in cadrul acestui proiect.

DE70, inundat

După vizita ministrului Apelor și Pădurilor și discuțiile purtate cu autoritățile județene s-a luat decizia ca lucrările ce se impun a fi efectuate la râurile Cîlniștea și Slătioara să fie realizate în regim de urgență. Autoritățile județene știau că situația de la Drăgănești se va repeta, după ploi mai serioase.

Inundatii Teleorman

Codul portocaliu de ploi ambundente și-a pus amprenta peste județul Teleorman. În urma precipitațiilor căzute, apele au năvalit în trei localități, afectând 12 gospodării dar și un drum județean.

Consiliul local

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede a fost convocat in sedinta deindata pentru a aproba destinatia exedentului bugetar inregistrat la sfarsitul anului 2018. Cea mai mare parte a banilor vor fi folositi pentru finantarea primei etape a lucrarilor de reparatii si intretinere strazi, un proiect de investitii in valoare totala de 9 milioane de lei.

Mai multe articole...