Strandul Vedea ramane inchis

Primarul municipiului Alexandria a declarat că ștrandul administrat de autoritatea publică pe care o conduce nu va fi deschis în perioada următoare. Cauza este cât se poate de simplă: îmbolnăvirile cu COVID-19.

Valerică Cârciumaru

Invitat în cadrul emisiunii În centrul atenției, difuzată de postul nostru de televiziune, primarul municipiului Roșiorii de Vede, Valerică Cârciumaru a vorbit despre bugetul local.

Dănuţ Cristescu, reabilitare drumuri judeţene

In momentul de fata, la nivelul judetului mai multe tronsoane din reteaua de 790 de kilometri de drumuri judetene, sunt in reabilitare. La altele s-a finalizat deja procedura de licitatei si vor incepe lucrarile.

Dezinsectie cu avionul

La Zimnicea a avut loc astazi o prima actiune de dezinsectie, actiune care a vizat scarile de bloc si subsolurile. Saptamana viitoare se va actiona in parcul orasului, si va avea loc si prima stropire cu avionul contra insectelor. Primaria Zimnicea a stabilit  pentru acest an 3 astfel de actiuni.

Parc Zimnicea

O noua dezinfectie a avut loc astazi la Zimnicea. Fata de saptamana trecuta a crescut numarul persoanelor izolate, dar a scazut numarul celor aflati in carantina.

Mai multe articole...