14 hotarari adoptate de Consiliului local Rosiorii de Vede in sedinta ordinara de ieri

Sedinta CL Roșiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local Rosiorii de Vede intrunit, ieri, in sedinta ordinara de lucru a adoptat 14 hotarari printre care si predarea amplasamentului pentru construirea unui nou bloc de locuinte ANL. Alesii locali au aprobat acordarea unui numar de 448 de burse pentru elevii din invatamantul preuniversitar.

In sedinta consiliului local Rosiorii de Vede din 27 februarie au fost aprobate toate cele 14 proiecte de hotarare de pe ordinea de zi. Printre hotararile adoptate se afla acordarea de burse elevilor rosioreni, constructia unui bloc ANL cu 24 de apartamente, contributia pe anul in curs a municipiului Rosiorii de Vede in Asociatia de Dezvolatare Intercomunitara Teleormanul si modul de calcul la stabilirea contributiei persoanelor varstnice ingrijite in caminul de batrani. A fost aprobata finantarea activitatilor nonprofit sportive si de tineret din municipiul Rosiorii de Vede, program local pentru care a fost alocata, in acest an, suma de 30.000 lei. Desi consilierii nu au avut observatii pe marginea proiectelor supuse aprobarii in aceasta sedinta, liberalii au ridicat problema salarizarii angajatilor Directiei pentru cultura, care dupa apilicarea legii unitare a salarizarii au venituri mult mai mici decat ceilalti angajati din primarie.
O alta decizie a consilului local se refera la adoptarea unor masuri pentru intrarea in legalitate a unor agenti economici care ocupa suprafete de teren mai mari decat cele cuprinse in contractele de inchiriere.
Consilierii rosioreni au avut pe masa, la sedinta de marti si raportul de activitate pe anul 2017 al Politiei locale.