18 hotarari adoptate in Consiliul local Rosiorii de Vede

Sedinta CL Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consilierii locali rosioreni au aprobat, ieri toate cele 18 proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi.

Printre hotararile adoptate se afla si cele referitoare la reabilitarea teatrului de vara, modernizarea unor strazi si constructia de locuinte sociale, toate finantate din fonduri europene. Tot in sedinta de ieri a consiliului loca a fost prezentat si raportul Curtii de Conturi.
In sedinta Consiliului local Rosiorii de Vede au fost aprobate regulamentele de functionare ale halei din piata centrala, targului saptamanal si balciului anual, actualizarea strategiei de dezvoltare amunicipiului Rosiorii de Vede si o noua rectificare a bugetului local. De asemenea au fost aprobate notele conceptuale aferente unor investitii si studiile de fezabilitate aferente ce vizeaza constructia de locuinte sociale, modernizarea a 14 strazi si a Teatrului de vara, obiectiv ce se afla in acest moment in concesiune catre un agent economic privat. Edilul municipiului a facut cateva clarificari referitor la situatia teatrului, la solicitarea consilierilor liberali.
In cadrul discutiilor privind regulamentul de functionare a targului saptamanal s-a facut propunerea ca autoritatile locale sa urgenteze procedura de avizare a targului care desi aflata intr-un stadiu avansat s-a impotmolit la angajarea medicului veterinar.
La finalul dezbaterilor pe marginea proiectelor de hotarare, primarul municipiului a prezentat consilierilor locali, conculuziile raportului Curtii de Conturi.
Toate cele 18 proiecte aflate ordinea de zi a sedintei au fost aprobate cu majoritatea voturilor consilierilor prezenti.