18 proiecte pe masa Consiliului local Rosiorii de Vede

CL Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede intrunit in sedinta ordinara a adoptat toate cele 18 proiecte de hotarare inscrise pe ordinea de zi.

Printre hotararile adoptate se afla vanzarea a doua centrale termice de cvartal cu preturi mai mari, reabilitarea termica a spitalului Caritas si dotarea cu echipamente termice noi pentru incalzirea sediului primariei si a cladirilor anexe.
Consiliul local Rosiorii de Vede a avut de adoptat  in sedinta ordinara 18 proiecte de hotarare, din care doua considerate urgente si introduse pe ordinea de zi la inceputul sedintei. Doua dintre proiecte discutate vizau aprobarea rapoartelor de evaluare pentru fostele centrale termice de cvartal, CT 3 si CT8, in urma carora pretul de vanzare stabilit este cu aproximativ 50% mai mare decat fusese stabilit In urma cu doi ani cand toate centralele termice dezafectate au fost scoase la vanzare. In cadrul discutilor s-a propus gasirea unei solutii de restrictionare a destinatiei acestor cladiri in urma vanzarii.
Pana se va gasi o solutie pentru impunerea unor conditii de folosire a cladirilor fostelor centrale de catre noii proprietari,proiectul a fost aprobat in forma propusa.
Printre hotararile adoptate in sedinta consiliului local s-a aflat si reabilitatea termica a Spitalului Caritas, un proiect aflat in faza DALI ce va fi depus pentru finantare in cadrul Programului Operational Regional. Valoarea investitie depaseste 13 milioane de lei si cuprinde anveloparea cladirii, modernizarea sistemului de incalzire si furnizare a apei calde, sistem alternativ de producer a energiei, sistem nou de climatizare si reabilitarea instalatiei de iluminat a cladirii.