20 proiecte discutate in sedinta de consiliu local Rosiori

Sedinta consiliu local Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe masa consiliului local Rosiorii de Vede, intrunit, ieri, in sedinta ordinara s-au aflat 20 de proiecte si o petitie, dupa ce ordinea de zi a fost suplimentata de doua ori de la momentul convocarii.

Printre proiectele supuse aprobarii s-a aflat si cel de modificare a organigramei Spitalului Caritas care a generat o ampla discutie despre modificarile de structura organizatorica ce au loc in aceasta unitate medicala. Consilierii locali rosioreni au adoptat, in sedinta de ieri, 17 hotarari din cele 18 proiecte supuse aprobarii. Pe ordinea de zi a Consiliului local s-a aflat si un raport privind starea economica, sociala si de mediu a municipiului Rosiorii de Vede in anul 2017. Proiectul privind modificarea organigramei si a statului de functii ale Spitalului municipal Caritas a generat o ampla discutie dupa ce opozitia a cerut mai multe informatii despre modul in care s-a facut reorganizarea structurii organizatorice a unitatii medicale.
Singurul proiect care nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi aprobat a fost cel privind cesionarea contractului de inchiriere a unui teren catre noul proprietar al cladirii provizorii aflate pe acea suprafata.