A avut loc deschiderea oficiala a Salii polivalente din Alexandria

Inaugurare Sala Polivalenta

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deschiderea oficiala a salii polivalente din Alexandria a avut loc ieri. Aceasta s-a realizat in prezenta vicepremierului Romanie si a presedintelui Camerei Deputatilor.

Lucrarile de reabilitare si extindere a Salii Polivalente din Alexandria au fost demarate in anul 2015. Modernizarea obiectivului de investiţii s-a ridicat la aproximativ 20,5 milioane de lei. Conform proiectului, Sala Polivalentă din Alexandria a fost reamenajată cu 1.350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP, 50 de locuri presă. Terenul de joc cu dimensiunea de 44×24 metri va fi pretabil pentru meciuri indoor de handbal, baschet, volei tenis, judo, badminton. Deschiderea oficiala a acesteia a avut loc ieri in prezenta vicepremierului, Sevil Shhaideh si presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Totodata, la actiune au mai fost prezent secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, Adrian Gadea si directorul Companiei Nationale de Investitii, Manuela Patrăşcoiu. Actiunea a inceput prin taierea panglicii.
Victor Dragusin, primarul municipiului Alexandria le-a vorbit celor prezenti la actiune despre investitie.
Liviu Dragnea a declarat ca este incantat de cum arata in momentul de fata sala polivalenta.
Cei prezenti la actiune au putut urmarii demonstratii sportive de tenis de camp, forbal – tenis, handbal, karate, dans sportiv, majorete  si baschet.