A doua dezinfectie generala la Zimnicea

Dezinfectie oras

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Zimnicea s-a facut astazi a doua dezinfectie generala a orasului. Au fost vizate scarile de bloc, trotuarele, mobilierul stradal, strazile centrale si laterale. In weekend au fost montate dispozitive cu dezinfectant in scarile de bloc si covorase cu solutie pentru dezinfectare.

La Zimnicea s-a efectuat astazi cea de-a doua dezinfectie generala, dupa cea de saptamana trecuta. Au fost vizate scarile de bloc, trotuarele, mobilierul stradal. Strazile orasului au fost si ele dezinfectate inca o data(substanta folosita a fost hipocloritul de sodiu,cu o concentratie de 13% clor, o substanta avizata de catre Comisia de Biocide a Ministerului Sanatatii).  In weekend au fost montate dispozitive cu solutie dezinfectanta in scarile de bloc, dar si covorase pentru dezinfectare la intrarile in scarile de bloc.
Dezinfectia generala va fi repetata in fiecare zi de luni. Daca situatia o va impune , dezinfectia se va face de mai multe ori in fiecare saptamana.
Autoritatile locale spera ca populatia orasului sa inteleaga situatia si sa respecte masurile de izolare si reducere a deplasarilor, alaturi de celelalte masuri de prevenire a contaminarii cu noul coronavirus.Criza poate fi depasita doar prin eforturile comune ale populatiei si autoritatilor.