A fost semnat contractul de modernizare al cartierului 100 din Alexandria

Zona 100 Alexandria

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zona blocurilor 100 din Alexandria va intra in reabilitare. A fost semnat contractul de modernizare al acestuia, peste 4 milioane de lei urmand a fi investiti.

Autoritatile locale din Alexandria au semnat contractul de finanțare pentru proiectul: „Imbunatatirea conditiilor infrastructurale pentru comunitatea din zona blocurilor 100 din municipiul Alexandria”. Acesta este finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, valoarea lucrarilor depasind suma de  4.000.000 de lei. Vor fi efectuate lucrari de reabilitare a structurii rutiere, a instalatiilor electrice si canalizarea pluviala.  
Ca și completare a acestuia, Primăria Municipiului Alexandria este beneficiară a proiectului „Educație pentru sănătate în comunitatea maginalizată din zona blocurilor 100 din Municipiul Alexandria”, conform Strategiei de Dezvoltare Locala a Municipiului Alexandria, acest proiect fiind inclus în lista proiectelor prioritare, având o valoare în cuantum de 45.838 lei, cu TVA, finanțată de la bugetul local.