Alesii judeteni s-au trezit la viata. Ieri intalnirea a fost una cu scantei

Alesii judeteni

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Alesii judeteni s-au trezit din amorteala. S-a intamplat la ultima intalnire a acestora ce a avut loc ieri. Astfel la ultimul punct de pe ordinea de zi , brusc, consilierii au avut revelatii si a iesit un mic scandal.

Scandal in Consiliul Judetean teleorman. Asta s-a intamplat ieri, cand brusc consilierii s-au trezit la viata. Discutiile aprinse au avut loc la ultimul punct de pe ordinea de zi ce preveda acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Judetean in Adunarea Geenrala  a ADI Teleorman. Mai exact reprezentantul institutiei, va vota favorabil Strategia de tarivare a APA Serv, pentru apa si canalizare pentru perioada 2020-2048.
Mai excat,  Apa Serv SA majorează tarifele pentru apa potabilă și canalizare cu circa 50 de bani pentru fiecare metru cub (mc). Scumpirea va fi aplicată începând cu 1 noiembrie.   Astfel, pentru populație, tariful pentru apă potabilă va crește de la 4,25 lei/mc, la 4,73 de lei/mc, iar pentru serviciul de canalizare, de la 2,32 lei/mc, la 2,83 lei/mc. Prin urmare, cei care beneficiază de ambele servicii vor plăti 7,56 lei/mc (apă+canal), mai mult cu 1 leu față de cât au plătit anterior. Cu tot tam tamul facut, proiectul a fost aprobat.