Ambasadorul Chinei, Excelenta Sa Xu Feihong, a vizitat ieri orasul Zimnicea

Ambasadorul Chinei

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Insotit de concul general al Chinei, dar si de doi oameni de afaceri, acesta a avut o intalnire cu primarul orasului, cel care l-a asigurat de inaltul oficial diplomatic de toata deschiderea in privinta unei eventuale colaborari viitoare.

Excelenta Sa Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze s-a aflat ieri in Teleorman, ocazie cu care a ajuns si la Zimnicea. Insotit de consulul Chinei, dar si de doi oameni de afaceri, reprezentantul Chinei in Romania a fost intampinat de primarul orasului Zimnicea, impreuna cu care au vizitat unul din obiectivele economice locale, o sera de tomate. In mesajul de primire, edilul zimnicean l-a asigurat pe ambasadorul Chinei de toata deschiderea sa si a autoritatilor locale in vederea unei eventuale colaborari economice. La vizita au mai luat parte si prefectul de Teleorman, presedintele Consiliului Judetean, dar si primarul din Alexandria.
Delegatia a vizitat apoi serele de tomate, ocazie cu care au fost schimbate si opinii legate de necesitatile locale in acest domeniu de activitate. Autoritatile locale au prezentat  pe scurt posibilitatile zonei.
La finalul intalnirii, edilul zimnicea si-a reafirmat inca o data deschiderea pentru colaborare, in acest sens inmandu-le membrilor delegatiei mape informative legate de situatia economica a orasului. Acestia pot afla astfel tabloul complet al economiei locale, dar si potentialul  economic  al orasului pentru diferitele tipuri de activitate.