Aplicatia Teleorman APP este functionala

Teleorman APP

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei care, din orice motiv, vizitează județul Teleorman, dar și locuitorii județului, au la dispoziție, de câteva zile, o aplicație de mobil care îi ajută să descopere zona mult mai bine. Teleorman County App conține toate informațiile necesare despre județ, de la evenimentele care au loc într-o anumită perioadă până la rutele de transport public.

Prin lansarea aplicației, Teleormanul intră în rândul zonelor civilizate din întraga Europă, după cum spune chiar reprezentantul firmei care a implementat-o, Carl Dabala. Aplicația Teleorman County app prezintă județul Teleorman așa cum este el și se dreasează atât vizitatorilor cât și localnicilor. Prin intermediul acesteia toți cei interesați pot găsi mai ușor atracțiile culturale și istorice ale județului, tradițiile și obiceiurile zonei și cele mai bune restaurante și locuri de cazare.
Obiectivele ce pot fi vizitate, fie că vorbim de muzee sau locuri de cazare, apar în aplicație în funcție de zona în care se află utilizatorul, facilitând, astfel, foarte mult, procesul de căutare. Totodată, prin intermediul aplicației, cei interesați pot afla calendarul evenimentelor din acel moment.