Astazi a avut loc o intalnire oficială bilaterală româno-bulgară

Intalnire bilaterală

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astazi a avut loc o întâlnire oficială bilaterală româno-bulgară, între reprezentanţii Consiliului Judeţean Teleorman şi Administraţiei Regiunii Plevna.

In cadrul acesteia a fost semnată „ÎNŢELEGEREA DE COOPERARE” între judeţul Teleorman, România şi regiunea Plevna, din Republica Bulgaria”, cu scopul de a facilita şi a promova cooperarea transfrontalieră şi de a întări coeziunea economică şi socială a regiunilor de graniţă ale României şi Bulgariei, pentru implementarea Programului România-Bulgaria 2014 - 2020.
Scopul Înţelegeri de cooperare este ca prin dezvoltarea relaţiilor bilaterale de cooperare şi de prietenie a celor două regiuni, aflate de o parte şi de alta a graniţei României şi Bulgariei, să fie asigurată implementarea corespunzătoare a viitoarelor proiecte, în domeniile infrastructură, informatică şi comunicaţii, dezvoltarea economică şi socială, situaţii de urgenţă, cultural, administrativ, turistic, social, sanitar, educativ şi de mediu.
Înţelegerea a fost semnată de preşedintele Consiliului judeţean Teleorman şi VicePrefectul  districtului Plevna, la finalul acestei intalniri oficiale.