Astazi s-a facut o noua dezinfectie a scarilor de bloc din Zimnicea

Dezinfectie

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astazi s-a facut o noua dezinfectie a scarilor de bloc din Zimnicea. La momentul actual , in centrul de carantina din Zimnicea se afla 43 de persoane, nici una din Zimnicea, iar alte 8 persoane sunt in izolare la domiciliu.

A fost confirmat si primul caz de infectare: o tanara internata la Bucuresti, in afara oricarui pericol.
Astazi a avut loc o noua dezinfectie a scarilor de bloc din Zimnicea. Actiunea s-a desfasurat in orele diminetii si a vizat ca de obicei intreg spatiul scarilor de locuit. Au fost stropite de asemenea si covorasele montate in fiecare scara , si s-a facut controlul dispozitivelor cu substanta pentru maini. Piata centrala a fost si ea dezinfectata in cursul acestei zile.
43 de persoane se aflau astazi in centrul de carantinare de la Zimnicea, nici una dintre aceste persoane nefiind din Zimnicea.
O tanara de 21 de ani a fost confirmata ca fiind contaminata  cu noul coronavirus.Ea se afla internata la Bucuresti, in afara oricarui pericol.
Activitatile curente ale orasului se desfasoara in conditii normale.
Tot autoritatile locale sunt cele care se ocupa de dezinfectia in centrul de carantinare de la Tabara “Dunarica”, dar si cu dezinfectia ambulantelor de la statia Zimnicea, si a celor de la Smurd. In atributiilr autoritatii locale intra si situatia de la pensiunea unde sunt cazati jandarmii detasati la Zimnicea din judetul Dolj.